پنجشنبه, ۹ مهر , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران

مناسب سازی ۳ هزار مترمربع از معابر منطقه ۴ برای معلولان

۳۰ بهمن, ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۲

مناسب سازی ۳ هزار مترمربع از معابر منطقه ۴ برای معلولان

اقتصادتهران: معاون فنی وعمرانی شهرداری منطقه چهار از اجرای طرح گسترده کفسازی، تکمیل و بهسازی معابر بوستان الغدیر خبر داد و گفت: همسطح سازی، آسفالت ریزی و ایجاد کفپوش برای سهولت در تردد جانبازان و معلولان صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری  منطقه ۴ مهدی وارسته با بیان این مطلب گفت: این پروژه با هدف افزایش سهولت تردد و رفاه جانبازان و معلولین و ایمنی کودکان در استفاده از وسایل ورزشی در محوطه بوستان اجرایی شد.

وی در ادامه گفت: در این راستا روکفش به طول ۳۰۰۰ متر مربع  و کفسازی همه جانبه در معابر بوستان عملیاتی شد.

 وارسته افزود: مناسب سازی معابر برای تردد جانبازن و معلولان یکی از اصولی است که همواره مدنظر است و در بازسازی پیاده روها نیز مورد توجه قرار می گیرد و در همین راستا مسیر جهت تردد جانبازان روشندل نیز در تمامی محوطه بوستان الغدیر هموار شده است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها