true
اقتصادتهران: رئیس انجمن واردکنندگان تجهیزات بیهوشی و تنفسی کشور میگوید میزان مطالبات شرکتهای تجهیزات پزشکی در سال گذشته بالغ بر ۳۰۰۰ میلیارد تومان بوده است.
میلاد بختیاری در گفتوگو با ایسنا، در مورد میزان مطالبات شرکتهای تجهیزات پزشکی و دارویی از سازمانهای بیمهگر در سال ۱۳۹۵، اعلام کرد: در سال ۱۳۹۵ بالغ بر ۳۰۰۰ میلیارد تومان مطالبات در حوزه تجهیزات پزشکی وجود داشت که بخشی از آن در پایان سال و در اسفندماه پرداخت شد اما هنوز در مورد میزان این پرداخت رقمی اعلام نشده است که بتوان آن را از ۳۰۰۰ میلیارد تومان مطالبات سال گذشته کسر کرد.
در مورد توقعات بخش خصوصی تجهیزات پزشکی به ویژه تجهیزات بیهوشی و تنفسی کشور از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: در دولت یازدهم طرح تحول سلامت کلید خورد و به عنوان طرحی ملی مدنظر قرار گرفت که در دهههای اخیر از جمله بهترین برنامههایی بود که به عنوان اولویت در حوزه پزشکی به آن توجه شد.
وی ادامه داد: در طرح تحول سلامت بخشی از هزینهها مدیریت شد و به عنوان طرحی موفق در دستور کار قرار گرفت. در این بین با مدیریت هزینهها در مورد شرکتهای دارویی و تجهیزات پزشکی خدمات خوبی را به مردم ارائه کرد و در مجموع جامعه مخاطب از این طرح راضی بودند.
قرار بود مطالبات ۹۰ روزه پرداخت نشود نه ۱۰ ماهه
رئیس انجمن واردکنندگان تجهیزات بیهوشی و تنفسی کشور در مورد نقایص طرح تحول سلامت به ویژه در بخش تجهیزات پزشکی، اظهار کرد: یکی از ضعفهای موجود در کار دیرکرد در پرداخت مطالبات بود و بعضا کار را تا جایی رساند که برخی شرکتها تا مرز ورشکستگی پیش رفتند، چرا که مطالبات آنها حتی به مدت یکسال پرداخت نشد.
بختیاری افزود: در این بین شرکتها در وهله اول قیمتهای خود را کاهش دادند. زمانی که طرح تحول سلامت آغاز به کار کرد با تعهد پرداخت در دستور کار قرار گرفت و عنوان شد که حداکثر به مدت ۹۰ روز پرداخت مطالبات انجام خواهد شد، اما این مساله در عمل موفق نبود و حتی به هشت و ۱۰ ماه نیز افزایش یافت که این مساله آسیب پذیر بود و گریبان تولیدکنندگان و واردکنندگان را گرفت. در هر حال امیدواریم دولت جدید با رویکردی متفاوت این نقیصه را برطرف کند و بتواند در حوزه تجهیزات پزشکی مدت زمان پرداخت مطالبات را کاهش دهد.
تجمیع سازمان بیمهگر در دستور کار قرار گیرد
وی همچنین با ابراز امیدواری نسبت به تعیین تکلیف هرچه سریعتر سازمانهای بیمهگر، گفت: امیدواریم اگر قرار بر تجمیع سازمانهای بیمهگر است هرچه سریعتر این اتفاق رخ دهد، چرا که یکی از دلایل دیرکرد در پرداختها اختلافات موجود بین دو وزارت بهداشت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است. ما امیدواریم که در دولت جدید بیمهها زیر چتر یک وزارتخانه قرار گیرند و یکی از این دو وزارتخانه به عنوان متولی هم خرید و هم پرداخت مطالبات را در دستور کار قرار دهد و به نظر میرسد که بهتر است این تجمیع زیر چتر وزارت بهداشت باشد.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=80583
false
true