اقتصادتهران: منطقه ۲ در راستای تسریع پروژه تقاطع غیر همسطح چمران –جلال آل احمد (پل گیشا) با معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران در تامین بخشی از هزینههای پروژه مشارکت می نماید.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲ نشست مشترک مدیران معاونت فنی و عمرانی سازمان مهندسی عمران و مدیران مشاور فنی و مهندسی شهر تهران با شهردار منطقه ۲ با هدف تعاملات میان بخشی در تسریع تکمیل و روند بهره برداری پروژه پل گیشا برگزار شد.
رسول کشت پور شهردار منطقه ۲ در این جلسه با اشاره به تاثیر نامطلوب عملکرد ترافیکی پل گیشا و درخواستهای مکرر شهروندان مبنی بر ساماندهی پروژه مزبور اظهار داشت: پل گیشا به عنوان یک سازه قدیمی و با هویت با تدبیر مدیران ارشد شهرداری تهران در مسیر مطالعه برای تبدیل به پیاده راهی سبز با کاربری اجتماعی و فرهنگی قرار دارد و با توجه به توقف پروژه های مذکور به دلیل مشکلات مالی، مدیریت شهری منطقه ۲ در راستای سیاستهای خود مبنی بر تعامل با پروژه های کلان شهری و مساعدت درمسیر پیشرفت و تسریع تحقق آنها، با توجه به وضعیت فعلی این سازه و ضرورت ساماندهی پل مزبور،تامین بخش زیادی از منابع مالی مورد نیاز این پروژه را به عهده می گیرد.
شهردار منطقه دو همچنین افزود:بهسازی فضاهای فرسوده شهری در راستای حفظ امنیت و تامین رفاه شهروندان از جمله سیاستهاو رسالتهای شهرداری تهران است که اجرای عملیات بهسازی در خصوص پل گیشا به عنوان یکی از موثرترین پروژهای شهری شهر تهران است که تاثیرات مطلوبی را در شریانهای منطقه ۲ خواهد داشت.
دیدگاه ها بسته هستند.