سه شنبه, ۹ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

مشارکت حداکثری دانش آموزان منطقه ۱۰ در جشنواره ۱۳۷

۲۶ آذر, ۱۳۹۷ - ۰۲:۱۳

مشارکت حداکثری دانش آموزان منطقه ۱۰ در جشنواره ۱۳۷

اقتصادتهران: نخستین جشنواره دانش آموزی با موضوع ۱۳۷ همگام با شهرداری و سایر مناطق شهر تهران در مدارس و محلات منطقه ۱۰ برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۰، به منظور افزایش حس تعلق، مسئولیت پذیری و مشارکت اقشار مختلف شهروندان در تصمیم گیری های شهری، جشنواره دانش آموزی ۱۳۷ در منطقه ۱۰ برگزار می شود.

به گفته رییس سامانه ۱۳۷ منطقه این جشنواره در ۳ محور با موضوعات: “۱۳۷ پاسخگوی همیشه بیدار، ۱۳۷ و پیام های فوریتی، من، مسئولیت شهروندی و ۱۳۷” در دو گروه سنی کودکان ۵ تا ۱۱ ساله در رشته های نقاشی و داستان کوتاه و نوجوانان ۱۲ تا ۱۷ سال با محورهای خاطره نویسی، عکاسی و کاریکاتور برگزار می شود.

وی با اشاره به اطلاع رسانی بهینه به شهروندان افزود: در وهله اول به منظور اطلاع رسانی، فراخوان و تبلیغات محیطی در مدارس با نصب پوسترهای جشنواره در حال اجراست همچنین کارشناسان این سامانه در برنامه های آموزشی از دانش آموزان برای شرکت و ارائه آثار در جشنواره دعوت خواهند کرد.

لطفی یادآور شد: آثار از یکم تا بیستم دی ماه توسط کارشناسان نواحی جمع آوری خواهد شد و پس از مراحل داوری در منطقه ۱۵ نفر در هر ۳ قالب به مرحله استانی راه خواهند یافت.

وی افزود: تلفن سه رقمی ۱۳۷ که متعلق به شهرداری ها است یکی از راه های آسان و سریع برای برقراری ارتباط شهروندان با شهرداری است. تا بتوانند درخواست ها، نظرات، پیشنهادات و شکایات خود را در تمامی حوزه های کاری شهرداری و مدیریت شهری اعلام کنند و کد رهگیری جهت پیگیری و بازخورد دریافت نمایند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها