true
اقتصادتهران: شیادان فضای مجازی همواره دنبال فرصتی هستند تا به اهداف شوم خود برسند و در شرایطی که مردم و مسئولان درگیر مهار ویروس کرونا هستند آنها بیکار ننشسته و به دنبال پر کردن جیب خود به هر طریقی بوده و از همه ترفندها برای فریب کاربران استفاده میکنند.
به گزارش اقتصادتهران، این روزها بسیاری از کسب و کارها و شرایط زندگی مردم تحت تاثیر ویروس کرونا قرار گرفته و مسئولان در این شرایط بحرانی در کنار مهار این ویروس، اقدامات حمایتی را نیز در پیش گرفته تا مردم کمتر تحت تاثیر آلام و شرایط کرونا قرار گیرند.
این در حالیست که کارشناسان پلیس فتا نیز بارها هشدار داده اند که مردم در فضای مجازی به هر فرد و تبلیغی اعتماد نکرده و هر گونه خبر و مطلبی را از منابع اصلی اطلاع رسانی دریافت کنند زیرا کلاهبرداران همچنان برای شکار لحظهها کمین کردهاند.
در محدودیتهای جدید کرونایی که از روز گذشته (اول آذر) شروع شده، مشاغل دو، سه و چهار در مناطق قرمز کرونا تعطیل هستند.
همچنین ادارهها باید با یک سوم کارکنان فعالیت کنند. محدودیت تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ بامداد نیز اجرایی میشود. محدودیت خروج از استانهای قرمز با پلاک بومی نیز در حال اجراست. این در حالیست که حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری در جلسات ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به آغاز طرح جامع مقابله با کرونا از اول آذر ماه، به اجرای اقدامات حمایتی و جبرانی ناشی از کرونا تاکید کرد.
وی گفت: با توجه به اینکه دو هفته کسب و کار و فعالیتهای اقتصادی مردم تعطیل میشود، باید در حدی که توان و امکانات داریم، مردم را یاری و کمک کنیم به همین دلیل امروز مصوب شد برای حدود نزدیک ۳۰ میلیون نفر- ۲۹٫۷ میلیون نفر – ماهانه تا پایان امسال هر ماه ۱۰۰ هزار تومان بلاعوض پرداخت کنیم.
رئیس جمهوری همچنین افزود: برای ۱۰ میلیون خانوار هم مقرر شد وام یک میلیون تومانی در اختیار آنها قرار گیرد. شبیه همان وامی که اوایل سال در اختیار مردم قرار گرفت و آن وام هم ۳۰ ماهه است و مردم بازپرداخت میکنند.
به گفته روحانی این طرح در شهرهایی که وضعیت قرمز، نارنجی و زرد دارند، اجرایی و عملیاتی خواهد.
این در حالیست که کلاهبرداران فضای مجازی نیز بیکار ننشسته و با رصد اخبار مرتبط با کرونا به کلاهبرداری های مجازی روی آورده و از بی اطلاعی و ساده لوحی افراد سوءاستفاده میکنند.
شیادان در هر مناسبتی به میدان آمده و از این اعیاد و مناسبتها سوءاستفاده کرده اند و اکنون نیز با وجود ویروس کرونا با انواع و اقسام شگردها ظاهر شده اند و به گونهای عمل می کنند که گویا تبلیغات کذب آنها صحت دارد.
تنها راه شناخت اخبار درست از نادرست در این شرایط کرونایی، کسب اطلاعات درست و دقیق از منابع خبری رسمی است و در صورت شک و تردد باید از صحت مطالب ارسالی مطمئن شد.
اکنون به گفته پلیس فتا برخی افراد در فضای مجازی به دروغ از ارائه بسته های حمایتی خبر داده اند.
یکی از شهروندان تهرانی در این زمینه میگوید: چندی پیش از یک شماره ایرانسل برایم پیام آمد که با ارسال شماره حساب بانکی خود از بسته حمایتی برخوردار شوید و در صورت ارسال شماره حساب مبلغی به عنوان بسته حمایتی برای شما ارسال میشود.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=201420
false
true