×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۲ مهر - ۱۴۰۳  
true
true
محاسبه آب بهای قزل اوزن برای کشاورزان طارم بر اساس نرخ گندم

اقتصادتهران: با وجود گلایه‌های کشاورزان طارمی از نرخ آب بهای تعیین شده برای بهره برداری از آب رودخانه قزل اوزن، مسئولان مربوطه تعرفه تعیین شده را براساس نرخ گندم اعلام کردند.

به گزارش ایرنا، تعدادی از کشاورزان طارمی نسبت به آب بهای تعیین شده برای استفاده از آب رودخانه قزل اوزن با اظهار گلایه مندی عنوان کردند که این نرخ‌ها بدون بررسی و گرفتن نظر کشاورزان اعلام شده است.

فرماندار شهرستان طارم در این باره به ایرنا گفت: مبلغ آب بهای مالکین زمین‌های زراعی و باغ‌های بهره مند از آب رودخانه قزل اوزن ۹۵۰ هزار ریال به ازای هر هکتار محاسبه شده است.

علی باقری افزود: با توجه به بحران آبی که در تابستان ۱۳۹۶ برای شهرستان اتفاق افتاد، کشاورزی این شهرستان در حال نابودی بود.

وی یادآورشد: زمانی که رشد ۲ محصول باغی و زراعی زیتون و برنج طارم نیاز اساسی به آب داشت، شاهد خشکی شاهرگ حیاتی شهرستان طارم بودیم.

فرماندار شهرستان طارم گفت: امسال با توجه به اهمیت موضوع و بحران آب ایجاد شده در این شهرستان، مسئولان استانی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه با مسئولان استان قزوین همگام شده و پیگیر رهاسازی آب از سد آی دوغموش استان آذربایجان شرقی شدند.

وی ادامه داد: تلاش این مجموعه نتیجه داد و با مذاکراتی که با وزارت نیرو و به تبع آن با مسئولین استان آذربایجان شرقی انجام گرفت، مقرر شد در قبال واریز مبلغی به حساب آب منطقه ای استان آذربایجان شرقی از آب سد آیدوغموش جهت تامین آب کشاورزان در تابستان ۹۶ استفاده کنیم.

باقری افزود: با رهاسازی آب این سد، خوشحالی به کشاورزان بازگشت و کشاورزی رونق گرفت.

فرماندار شهرستان طارم به اهمیت رهاسازی دوباره آب از سدهای بالادست قزل اوزن اشاره و اظهار کرد: به دلیل کاهش بارندگی‌ها و سال کم آبی که در پیش روست، هم اکنون تنها راه چاره برای پویا نگاه داشتن کشاورزی طارم، استفاده از آب سدهای بالادست این رودخانه است که این با کمک و همیاری خود کشاورزان و باغداران طارمی محقق می‌شود.

باقری درباره نارضایتی‌ها و گلایه‌های کشاورزان و باغداران طارمی گفت: چون برای نخستین بار است که این اتفاق در شهرستان طارم افتاده، متاسفانه مبالغ به صورت دقیق ار طرف کارشناسان امور منابع آب شهرستان طارم محاسبه نشده است.

وی تاکید کرد: در صدد هستیم در آینده با اجرای طرح کارت دار کردن زمین های بهره مند از آب قزل اوزن، هم مقدار زمین‌های کشاورزی برای هر بهره بردار مشخص شود و هم از استفاده های غیرمجاز جلوگیری به عمل آید.

فرماندار شهرستان طارم به اهمیت پرداخت این مبالغ از طرف کشاورزان و باغداران اشاره کرد و گفت: در صورت پرداخت این مبالغ شاهد استمرار رهاسازی آب سدهای بالادستی خواهیم بود که سودآوری کشاورزی شهرستان در قبال پرداخت ناچیز این مبالغ بسیار بالا خواهد بود.

وی افزود: در صورت مشاهده محاسبه غیر دقیق آب بها، کشاورزان می توانند به امور منابع آب شهرستان طارم در شهر آببر مراجعه و قبض آب خود را اصلاح و در صورت عدم همکاری مسئولان ذیربط به فرمانداری طارم مراجعه کنند.

جعفر حیدری یکی از برنجکاران شهرستان طارم در این باره به ایرنا گفت: در گرمترین روزهای سال و درست زمانیکه رودخانه قزل اوزن خشک شده بود، رهاسازی آب سد آی دوغموش باعث زنده شدن دوباره شاهرگ حیاتی شهرستان طارم و به تبع آن موجب خوشحالی و امیدواری کشاورزان و باغداران این شهرستان شد.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches