رئیس کل گمرک ایران گفت: تاکنون ۱۴۷۲ شاسی کامیون ایرانی در ترکیه شناسایی شده که از این میان، حدود ۶۰۰ دستگاه تأیید و مجوز ورود آنها به کشور صادر شده است.
به گزارش مهر، فرود عسگری رئیس کل گمرک ایران، درباره وضعیت کامیونهای ایرانی موجود در ترکیه و روند تعیین تکلیف آنها گفت: پس از ابلاغ دولت در شهریورماه، وزارت صمت و گمرک مسئول شناسایی کامیونهای ایرانی در خاک ترکیه شدند؛ ما با رئیس کل گمرک ترکیه جلسه وبیناری داشتیم و خواستیم لیست شاسیهای وارد شده از اروپا به خاک ترکیه در سال ۱۴۰۳ را اعلام کنند.
وی ادامه داد: تاکنون ۱۴۷۲ دستگاه شاسی اعلام شده که پس از بررسیهای کارشناسی در سازمان توسعه تجارت، حدود ۶۰۰ دستگاه تأیید و به دولت ارسال شد. دولت نیز بلافاصله تأیید کرد و عملیات ورود آنها به کشور آغاز شده است.
عسگری ادامه داد: برای کامیونهای باقیمانده نیز اسناد مربوطه جمعآوری و مقرر شد مدیر گمرک بازرگان با طرف مقابل نشست مرزی داشته باشد.
دیدگاه ها بسته هستند.