دوشنبه, ۱ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

ضرورت کیفیت و ارتقای بهره‌وری تولید نان

۲ بهمن, ۱۳۹۶ - ۰۲:۳۰

ضرورت کیفیت و ارتقای بهره‌وری تولید نان

اقتصادتهران: رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران، بر لزوم بهبود کیفیت و ارتقای بهره‌وری و راندمان تولید نان‌های داخلی و تقویت حضور استارتاپها در دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت آرد و نان تاکید کرد.

به گزارش ایرنا، «کاوه زرگران» دیروزدر نشست خبری دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت آرد و نان در محل هتل پارسیان آزادی تهران، افزود: صنعت غذایی کشور با گردش مالی بیش از۸۰ هزار میلیارد ریالی نقش پررنگی در اقتصاد کشور دارد.

زرگران افزود: آرد و نان علاوه بر اهمیت استراتژیک، در باورها و اعتقادات مردم به عنوان کالای مقدس برای آحاد جامعه و دولت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، از این رو برگزاری این نمایشگاه از اهمیت بالایی برای کشور برخوردار است.

وی با اشاره به وجود زیرساخت‌های متعدد در صنعت آرد و نان کشور از جمله هنرستان، آکادمی و دانشگاه آرد و نان افزود: انتظار اتحادیه‌های مختلف این حوزه آن است که بتوان با حضور و مدیریت شرکت نمایشگاهی «مسه اشتوتگارت» آلمان بتوان هرچه بیشتر به ارتقای کمی و کیفی نمایشگاه آرد و نان در کشور پرداخت و تاثیر آن را در بهبود کسب و کار و فضای اقتصادی کشور شاهد باشیم.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها