یکشنبه, ۳۰ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

ضرورت تشکیل تعاونی مسکن به صورت مشترک

۱۵ خرداد, ۱۴۰۱ - ۰۰:۱۳

ضرورت تشکیل تعاونی مسکن به صورت مشترک

 

اقتصادتهران: یک فعال کارگری بر لزوم پرداخت وام و تسهیلات ارزان مسکن به کارگران تاکید کرد و گفت: اگر خانه‌های اجاره به شرط تملیک ساخته شود کارگران توان خرید آن را دارند و می‌توانند صاحب ملک شوند.

به گزارش اقتصادتهران، غلامرضا عباسی در گفت‌وگو با ایسنا، در ارزیابی پروژه ساخت ۴۰۰ هزار مسکن کارگری اظهار کرد: در بحث تامین مسکن ارزان برای کارگران یکی از راه ها این است که صنوف کارگری یا واحدها و مراکزی که تعداد کارگرانشان کمتر است مشترکا یک تعاونی مسکن ایجاد کنند و در کارخانه‌های بزرگ هم اگر تعاونی ندارند، یک تعاونی مسکن شکل بدهند و کارگران عضو تعاونی شوند.

وی ادامه داد: در حال حاضر کارفرمایان آمار کارگرانی که فاقد مسکن هستند در اختیار دارند و می‌توانند اعلام کنند تا کسانی که متقاضی مسکن هستند عضو تعاونی شوند و هیات مدیره تشکیل داده و ثبت نام کنند.

مشاور کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران، اجاره به شرط تملیک را راهکار دوم برای خانه‌دار شدن کارگران عنوان کرد و گفت: اگر خانه‌های اجاره به شرط تملیک ساخته شود کارگران توان خرید آن را دارند و می توانند صاحب ملک شوند.

عباسی درباره واگذاری زمین رایگان به کارگران نیز گفت: این طرح ایده خوبی است که به کارگران زمین ارزان و رایگان اختصاص بدهیم تا خودشان ساخت و ساز کنند ولی ممکن است زمین را بفروشند و همچنان بی مسکن بمانند در حالی که هدف دولت این است که افراد فاقد مسکن با واگذاری زمین‌ها صاحب مسکن شوند ولی ممکن است فرد زمین را فروخته و هزینه آن را به اولویت‌های دیگری اختصاص دهد.

به گفته وی اگر در این طرح، شرایطی پیش بینی شود که زمین واگذار شده طی ۱۰ تا ۱۵ سال فروخته نشود، خوب است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها