شنبه, ۴ مهر , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران

شبکه «رادیو ترانک ملی» راه اندازی شد

۱۶ آبان, ۱۳۹۷ - ۰۴:۲۷

شبکه «رادیو ترانک ملی» راه اندازی شد

اقتصادتهران: شبکه « رادیو ترانک ملی» با هدف ایجاد ارتباطات پایدار در زمان های بروز بحران دیروز (سه شنبه) همزمان با هفته پدافند غیرعامل در تهران به بهره برداری رسید.

به گزارش ایرنا، این شبکه رادیویی ملی برای نخستین با طراحی شده است و به مدیران بحران اجازه می دهد در مواقع بحرانی از ارتباطات پایدار استفاده کنند که به زودی در اختیار ۲۰ هزار مدیر بحران کشور قرار می گیرد.

در آیین رونمایی از این شبکه که در وزارت ارتباطات برگزار شد، «محمد جواد آذری جهرمی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و سردار «غلامرضا جلالی» رییس سازمان پدافند غیر عامل کشور حضور داشتند.

برای راه اندازی این شبکه ۱۷۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام شده و برای سازمان های مرتبط با مدیریت بحران از جمله شهرداری، آتش‌نشانی، آب و فاضلاب و گاز کاربرد دارد به شکلی که در زمان بروز بحران و حتی بلایای طبیعی، این شبکه با مرکزیت کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات، خدمات ارتباطی به این سازمان ها ارایه می کند تا امکان خدمات رسانی در ساعات اولیه بروز بحران فراهم باشد.

صادق بیک پور رییس کمیته پدافند غیر عامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این آیین گفت: شبکه ارتباطی بی سیم امن برای شهر تهران ایجاد شده است که ارتباطی امن در مواقع بحران ایجاد می کند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها