پنجشنبه, ۲۳ بهمن , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

سهمیه سوخت خودروهای معلولان و جانبازان افزایش یافت

۸ دی, ۱۳۹۸ - ۲۳:۲۲

سهمیه سوخت خودروهای معلولان و جانبازان افزایش یافت

اقتصادتهران: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در اطلاعیه‌ای از افزایش سهمیه سوخت خودروهای سواری دارای پلاک معلولان و جانبازان خبر داد.

به گزارش شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، طبق مصوبه‌های کارگروه مدیریت مصرف سوخت، سهمیه تخصیصی به خودروهای سواری دارای پلاک معلولان و جانبازان از ابتدای دی‌ماه امسال برای خودروهای بنزین‌سوز به میزان ۱۰۰ لیتر و خودروهای دوگانه‌سوز به میزان ۷۰ لیتر در ماه است.

بر اساس این اطلاعیه، میزان ۴۰ لیتر به سهمیه پیشین اضافه شده است که با تعویض کارت سوخت کنونی و صدور کارت جدید قابل بهره‌برداری خواهد بود.

این شرکت اعلام کرد: تاکید می‌شود تولید و ارسال کارت سوخت جدید برای این دسته از خودروها در حال انجام است و نیاز به هیچ گونه اقدام خاصی از سوی مالکان عزیز نمی‌باشد.

در بخش پایانی این اطلاعیه تاکید شده است: به اطلاع آن دسته از معلولان و جانبازانی که پلاک خودروی آنان خاص معلولان و جانبازان نیست می‌رساند، برای دریافت سهمیه مازاد ۴۰ لیتر، لازم است ابتدا از طریق سازمان‌های مربوطه (بهزیستی و بنیاد جانبازان) و پلیس راهور نسبت به تغییر پلاک خودروی خود اقدام کنند تا امکان تولید و ارسال کارت سوخت جدید آنها مهیا شود.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها