اقتصادتهران: همزمان با فرارسیدن ایام چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، همایش دوچرخه سواری شهری منطقه ۲ مطابق با سه شنبه های بدون خودرو با حضور پرشور شهروندان و کارکنان منطقه ۲ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲، در این همایش که با حمایت و همکاری شرکت بیدود (تامین کننده دوچرخه های هوشمند اشتراکی) بر پا شد بیش از ۲۰۰ دستگاه دو چرخه در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت و حاضرین مسیر بین ساختمان شهرداری منطقه تا بوستان فدک واقع در خیابان مهستان شهرک قدس را رکاب زدند.
رسول کشت پور شهردار منطقه ۲، در پایان این مراسم اظهار داشت: توسعه فرهنگ استفاده از دوچرخه همگام با شهردار تهران، یک نگاه نمایشی نیست بلکه این مهم امروز به عنوان یک ضرورت اجتناب ناپذیر در جهت برون رفت از معضل ترافیک و آلودگی هوا مورد توجه است.
شهردار منطقه ۲ با اشاره به راه اندازی سیستم دوچرخه های هوشمند اشتراکی (بیدود) در منطقه ۲ افزود: خوشبختانه دوچرخههای بیدود در منطقه ۲ با اقبال خوبی مواجه شده اند و خوشحالیم که به عنوان اولین منطقه در شهر تهران و در سطح کشور توانستیم از این سیستم هوشمند در جهت رفاه حال شهروندان بهره مند شویم.
گفتنی است در پایان این مراسم به قید قرعه به ۵ نفر از شرکت کنندگان جوایزی به رسم یادبود و تشویق در جهت استفاده از دوچرخه به جای وسایل نقلیه شخصی اهدا شد.
دیدگاه ها بسته هستند.