true
اقتصادتهران: مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با تأکید بر اینکه با وجود برخی مشکلات و کاستیها، وضعیت سازمان تأمین اجتماعی نگرانکننده نیست، گفت: وصولی منابع نقدی این سازمان نسبت به هزینهها کمتر از ۱۰درصد فاصله دارد که باید از محل مطالبات و سرمایهگذاری تامین شود.
به گزارش اقتصادتهران، تامین اجتماعی، دکتر مصطفی سالاری در جلسهای با اساتید و پژوهشگران حوزه رفاه و تأمین اجتماعی که عصر سهشنبه در محل موسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی برگزار شد، اظهار کرد: با اصلاحات اندک و تغییرات جزئی میتوان همین فاصله اندک بین منابع نقدی و هزینهها را نیز کاهش داد و سازمان با کار عقلانی و علمی میتواند اندک نگرانیهای احتمالی را برطرف کند.
سالاری افزایش فاصله بین منابع نقدی و تعهدی سازمان تأمین اجتماعی را ناشی از ایجاد تکالیف جنبی برای این سازمان در ادوار مختلف دانست و گفت: افزایش تکالیف جنبی ممکن است انجام تعهدات اصلی را تحت تأثیر قرار دهد و بر همین اساس در دولت تدبیر و امید تکلیف جدیدی بر عهده سازمان تأمین اجتماعی قرار نگرفته است.
وی افزود: وجود برخی نارساییهای مالی و اقتصادی در کشور منجر به برجسته شدن کارکردهای مالی و اقتصادی سازمان تأمین اجتماعی شده است در حالی که کارکردهای اجتماعی این سازمان قابل توجه است و جا دارد که مورد توجه قرار گیرد.
سالاری تقویت ارتباط بین بخشهای جمعآوری آمار و اطلاعات سازمان تأمین اجتماعی با بخشهای پژوهشی را ضروری ارزیابی کرد و گفت: با اصلاح نظام آماری و ارتقاء همکاری بین بخشی با سایر واحدها امکان تصمیمگیری براساس اطلاعات دقیق و پژوهشهای علمی فراهم میشود.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی سرمایه انسانی را مهمترین دارایی این سازمان دانست و اظهار کرد: باید برای استفاده بهینه از این سرمایه برنامهریزی کنیم و اگر انتظار تلاش بیشتر همکاران را داریم باید نظام انگیزشی کارکنان را اصلاح کنیم.
سالاری در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح وضعیت فعلی و اقدامات قابل انجام در حوزه سرمایهگذاری سازمان تأمین اجتماعی پرداخت و گفت: در حوزه سرمایهگذاری انحراف تدریجی در ساختار سازمان ایجاد شده که در شستا شاهد آن هستیم و تعداد شرکتهای زیانده و هزینهبر افزایش یافته است.
وی افزود: تصمیمی که در خصوص شستا اتخاذ شده این است که به مرور از بنگاهداری به سوی سهامداری برویم و بنگاهداری را محدود خواهیم کرد.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=161304
false
true