×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۴ آبان - ۱۴۰۳  
true
true
سامانه ایرانی تشخیص هوشمند کووید ۱۹ نمونه ای از کار بین بخشی است

اقتصادتهران: فرمانده ستاد مقابله با کرونا در استان تهران گفت: سامانه تشخیص هوشمند پنومونی کووید ۱۹، طراحی محققان ایرانی و نمونه ای از یک اقدام بین بخشی در کشور است.

به گزارش اقتصادتهران، علیرضا زالی روز شنبه درمراسم رونمایی از سامانه تشخیص  پنومونی کووید ۱۹ که در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حضور سورنا ستاری  برگزار شد، افزود: معاونت علمی و فناوری حمایت های ارزنده ای از این طرح در ابعاد مختلف داشته است و امروز شاهد رونمایی از یک دستاورد مهم هستیم که با همت محققان فراهم شده است.

وی با بیان اینکه این دستاوردها بدون حمایت معاونت علمی اجرایی نمی شد، اظهار داشت: در کنار افسران خط اول این جبهه و پزشکان و نیروهای پزشکی، دانشمندان به صورت خلاقانه این افراد را پشتیبانی می کنند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در استان تهران به طراحی و رونمایی از سامانه تشخیص هوشمند پنومونی کووید ۱۹ که توسط محققان کشور انجام شد، اشاره کرد و یادآور شد: ما امروز شاهد تحقق یک فرهنگ بین بخشی هستیم، رهاوردی را شاهد هستیم که ماحصل یک کار بین بخشی بین دانشگاه های علوم پزشکی و غیرپزشکی است که بر اساس نیاز سنجی انجام شده است و این سامانه نمونه ای از یک کار بین بخشی است.

زالی تصریح کرد: امروز سی تی اسکن به عنوان کارایی ترین روش برای تشخیص ویروس کویید ۱۹ است و قطعا افرادی که به بخش های بهداشتی مراجعه می کنند و مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا هستند می توانند با استفاده از این سامانه در مراکز بهداشتی که توسط محققان طراحی شده در عرض کمتر از چند دقیقه وضعیت بیماری مشخص شود.

وی ادامه داد: استفاده از این سامانه بالاترین میزان اثربخشی در وقت را در تشخیص دارد که این اقدام کار پزشکان را راحت تر می کند، استفاده از ابزارهای تشخیصی باید از دقت و حساسیت بالایی برخوردار باشند، در حال حاضر این تکنیک در داخل کشور نسبت به نسخه های جهانی جایگاه بی بدیلی دارد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در استان تهران افزود: استفاده از این سامانه می تواند در مناطقی که پزشک یا رادیولوژیست وجود ندارد نیز مورد استفاده و در آن واحد تحلیل درمان صورت گیرد، این سامانه با استفاده از عکس سی تی اسکن، مشاوره قطعی به بیمار می دهد؛ این ابزار یک تکنیک پزشک از راه دور به شمار می رود و در واقع یک رادیولوژیست است.

زالی با تشریح کاربرد این سامانه، یادآور شد: با استفاده از این سامانه در ابتدای بیماری حتی می توان ضایعه ریوی را که حتی توسط متخصص رادیولوژی قابل شناسایی نیست را تشخیص داد و همچنین امکان حجم سنجی ابعاد ضایعه ریوی قابل اندازه گیری است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches