true
براساس اعلام بانک مرکزی در هفته ی منتهی به ۱۹ اردیبهشت سال جاری قیمت کالاهای اساسی به غیر از روغن نباتی و حبوبات نسبت به دوره ی مشابه سال قبل روند افزایشی داشته است.
به گزارش خبرنگار موج، نرخ لبنیات برنج، قند و شکر و چای در هفته ی مورد گزارش نسبت به دوره ی مشابه ماه گذشته به ترتیب ۰٫۳درصد، ۰٫۷درصد، ۰٫۵ درصد، ۴درصد و ۰٫۷ درصد افزایش یافته است.
همچنین نرخ برنج، حبوبات، میوه های تازه، قند وشکر و چای در هفته ی مورد گزارش نسبت به هفته ی نخست ماه جاری نیز به ترتیب ۰٫۳درصد، ۰٫۵درصد، ۲٫۷درصد، ۳٫۳درصد و ۰٫۱درصد گرانتر شده است.
لازم به ذکر است، در هفته ی مورد گزارش در گروه برنج، بهای برنج داخلی درجه ی یک ۰٫۵درصد افزایش یافته، اما؛ قیمت برنج داخلی درجه ی دو ۰٫۷درصد کاهش یافته است.
همچنین در گروه میوه های تازه قیمت پرتقال ۹٫۵ درصد و نارنگی ۲۲٫۶درصد افزایش یافته، اما؛ در گروه سبزیجات، قیمت کدو سبز بدون تغییر باقی مانده، اما؛ نرخ سایر اقلام این گروه بین ۰٫۳درصد تا ۵٫۵درصد کاهش داشته است.
گفتنی است، در هفته ی مورد گزارش قیمت قند ۲٫۵درصد، شکر ۴٫۲درصد و چای خارجی ۰٫۱درصد گرانتر شده است.
براساس این گزارش، قیمت لبنیات، تخم مرغ، برنج، میوه های تازه، سبزی های تازه، گوشت قرمز، گوشت مرغ، قند وشکر و چای در هفته منتهی به ۱۹ اردیبهشت سال جاری نسبت به دوره ی مشابه به ترتیب ۲۰درصد، ۱درصد، ۱۹٫۷درصد، ۸٫۸درصد، ۱۱٫۷درصد، ۷٫۲درصد، ۲۷٫۱درصد و ۱۷٫۷درصد افزایش یافته، اما؛ در همین بازه ی زمانی فقط قیمت حبوبات ۴٫۶ درصد و روغن نباتی ۹٫۳درصد کاهش یافته است. –
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=8054
false
true