true
اقتصادتهران: رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران در جلسه هم اندیشی ارتقاء ایمنی بازار تهران به پژوهش جامعی که در این زمینه توسط مرکز مطالعات و برنامه ریزی صورت گرفته پرداخت و به منظور بهبود وضعیت ایمنی بازار پیشنهاداتی را ارائه کرد.
به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری با اشاره به بازدید شهردار تهران از بازار و دستور وی مبنی بر بررسی وضعیت ایمنی آن در این جلسه به معرفی دقیق زیرساخت های موجود در بستر بازار پرداخت و گفت: شبکه آب رسانی و جمع آوری فاضلاب، توزیع و مصرف برق، شبکه گازرسانی، شبکه مخابرات، سیستم های حفاظت در برابر حریق، سیستم گرمایش، سرمایش و تهویه مطبوع و معابر و دسترسی ها از جمله مهمترین زیرساختهایی هستند که به منظور ایمنی بازار تهران باید مورد ارزیابی و ایمن سازی قرار گیرند.
رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران با اشاره به حوادث روی داده در مجموعه بازار تهران در سالهای اخیر، گفت: در این پروژه مطالعاتی، به منظور شناسایی تهدیدات مترتب بر بازار تهران تعداد کثیری از اسناد ستاد مدیریت بحران منطقه ۱۲ و نیز مستندات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی مورد بررسی قرار گرفته است.
وی در ادامه سهم عوامل تهدید شناسایی شده در وقوع حوادث بازار تهران را ارائه و اذعان کرد: شبکه برق با نقش ۴۵ درصدی، تجهیزات با نقش ۲۰ درصدی، و انفجار و نشت گاز با نقش ۱۸ درصدی، اهم دلایلی بوده اند که در سال های اخیر موجب بروز حریق و حادثه در بازار تهران شده اند.
نگاهداری در خصوص ماخذ مورد استفاده در این پروژه جهت شناسایی استاندارهای ارزیابی ایمنی در بازار تهران، به استانداردهایی همچون مقررات ملی ساختمان، استانداردهای منتشر شده توسط موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی، مستندات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی ،استانداردها و ضوابط منتشر شده توسط شرکت مدیریت تولید ،انتقال و توزیع نیروی برق ایران و استانداردها و ضوابط منتشر شده توسط معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری و معاونت آب و آبفای وزارت نیرو اشاره کرد.
رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران در ادامه خاطرنشان کرد: این پژوهش با رسالت ارتقاء ایمنی در بازار تهران در برابر وقوع خطرات غیرمترقبه طبیعی و انسانی صورت گرفته است و اهدافی چون کاهش سطح آسیب پذیری و ریسک پذیری بازار و افزایش قابلیت سرویس دهی را دربرمی گیرد.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=99742
false
true