true
اقتصادتهران: دبیر ستاد توسعه سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ضمن بیان این نکته که برای جلو زدن از کشورهایی مثل آلمان و ژاپن به جای پیشرفت علمی نیاز به جهش علمی داریم، گفت: راه دستیابی به جهش علمی تمرکز بر کودکان و کار کردن با آنها است.
به گزارش ایسنا، دکتر حمیدیه روز چهارشنبه، ۱۹ آبان ماه در مراسم رونمایی از «آزمایشگاه سیار سلولهای بنیادی برای همه» که در پژوهشگاه رویان برگزار شد، با طرح این سوال که ما برای کودکان این کشور چه کاری انجام دادهایم، اظهار کرد: چرا جوانان ما انگیزه ندارند؟ چرا باید وضعیت پزشکی ما امروز به گونهای شود که این میزان حرف و حدیث پشت پزشکان ما شنیده شود؟ رفتارهایی که با کودکان میشود درست نبوده و ما باید به جای حرف در عمل برای کودکان کاری را انجام دهیم.
دبیر ستاد توسعه سلولهای بنیادی افزود: اگر این مسائل ریشهیابی شود، متوجه میشویم که ریشه این موضوعها به دوران کودکی بازمیگردد. وقتی به کودک و نوجوان نشاط و انگیزه و امید به آینده ندهیم، چه توقعی میتوانیم از آینده داشته باشیم. چقدر منابع مالی را به اساتید و افراد دیگر تزریق میکنیم که در نهایت نیز اقداماتی که انجام میشود برای ارتقای خود اساتید است و باید دید چه اتفاقی برای کشور میافتد.
وی با اشاره به آزمایشگاه سیار سلولهای بنیادی برای همه تصریح کرد: تمام علوم همچون مانور هوافضا باید از این قبیل اقدامات انجام دهند، چراکه نتیجه این اقدامات را طی ۵ تا ۱۰ سال آینده خواهند دید. چرا باید سالی چندصد هزار نفر از کشور خارج شوند و با این حال ما به سرمایههای زیرزمینیمان دل خوش کردهایم و سرمایههای انسانی را نادیده میگیریم. اگر کشوری میخواهد ترقی یابد، باید همه با هم کار کنند و برای نسل بعد برنامه داشته باشند.
حمیدیه گفت: هیچ جای ایران از بوشهر تا ماکو نباید فراموش شود و با چرخیدن این اتوبوس شاهد ایجاد انگیزه برای نسل آینده خواهیم بود که اثراتش طی سالهای آینده به منصه ظهور میرسد.
دبیر ستاد توسعه سلولهای بنیادی اظهار کرد: پیشرفت علمی به درد ما نمیخورد، بلکه ما نیاز به جهش علمی برای جلو زدن از کشورهایی همچون آلمان و ژاپن داریم که برای دستیابی به این جهش علمی باید روی کودکان متمرکز باشیم و با آنها کار کنیم.
به گزارش ایسنا، همچنین بهاروند، رییس پژوهشکده سلولهای بنیادی با اشاره به اهداف راهاندازی آزمایشگاه سیار سلولهای بنیادی برای همه، گفت: هدف اصلی افزایش سلامت با آموزش و بالا بردن آگاهیها و ایجاد امید، انگیزه و شادی برای همه بود.
وی افزود: آزمایشگاه سلولهای بنیادی برای همه دانشآموزان جهت درک مفهوم سلول بود که این ایده از ۶ سال قبل شروع شده بود و امروز به صورت رسمی رونمایی شد.
بهاروند تصریح کرد: تجهیزات مختلفی برای این آزمایشگاه در نظر گرفتیم که یکی از این تجهیزات مربوط به تجهیزات ناوبری و امنیتی برای عدم برخورد با پلیس راهور است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=55490
false
true