true
اقتصادتهران: مدیرعامل فرابورس گفت: از ۲۰ صندوق سرمایهگذاری جسورانه که به فرابورس درخواست پذیرهنویسی دادهاند، تنها یک صندوق دانشگاهی به نام دانشگاه تهران وجود دارد.
به گزارش فرابورس، امیر هامونی، مدیرعامل فرابورس در همایش تحلیل مسائل و تامین منابع مالی در آموزش عالی با اشاره به اینکه دانشگاهها باید به سمت کارآفرینی حرکت کنند که در این حوزه نقش صندوقهای سرمایهگذاری جسورانه بسیار مهم است، گفت: در مقالات زیادی اثر ثروتآفرینی واحدهای تحقیق و توسعه با صندوقهای سرمایهگذاری جسورانه مقایسه شده که در نهایت مشخص شده، صندوقهای VC نسبت به واحدهای R&D سه برابر ارزش اقتصادی بیشتری دارند.
به گفته هامونی از بین ۲۰ صندوق سرمایهگذاری جسورانه که به فرابورس درخواست پذیرهنویسی دادهاند، تنها یک صندوق دانشگاهی به نام دانشگاه تهران وجود دارد که نشان میدهد سهم دانشگاه در این حوزه بسیار کم است در حالی که پتانسیلهای زیادی در دانشگاهها برای تاسیس VC ها وجود دارد.
وی با بیان اینکه فرابورس آمادگی خود را برای واگذاری سهام شرکتهای دانشبنیان به سرمایهگذاران نهادی و یا عموم در تابلوهای رشد و دانشبنیان بازار شرکتهای کوچک و متوسط و یا بازار سوم اعلام میدارد، افزود: قطعا بازار SME میتواند حلقه اتصال دانشگاه و صنعت و شرکتها باشد که به نوعی به تامین مالی دانشگاهها نیز کمک میکند.
مدیرعامل فرابورس با طرح این سوال که آیا رتبه علمی خوبی که طی ۲۰ سال گذشته با نهضت تولید علم در کشور آغاز شده و جایگاه ویژهای که در منطقه و آسیا از نظر تولید علم و تولید مقالات به دست آمده، به مسائل اشتغال و وضعیت بیکاری ما کمک کرده و اثرات آن را در اقتصاد کشور میبینیم یا خیر، گفت: بدیهی است که پاسخ این سوال منفی است و تا کنون چنین اثری را مشاهده نکردهایم.
وی در همین زمینه افزود: درست است که رتبه اول علمی را در منطقه به دست آوردهایم اما مسئله آن است که این علم نافع نبوده است؛ یعنی علمی نبوده که صنعت از آن استفاده کند و از سوی دیگر امکان اینکه مسائل روز خود اعم از کوتاهمدت و میانمدت را به کمک آن برطرف کنیم، وجود ندارد.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=105779
false
true