true
اقتصادتهران: مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی معتقد است که دانشگاهها از دوره گذار آموزش مجازی عبور کردهاند و با ایجاد بستر مناسب و پس از گذشت یک سال میتوانند بدون هیچ نقصی آموزش الکترونیکی را ادامه دهند.
اوایل شیوع بیماری کرونا تمام مراکز آموزشی به نوعی غافلگیر شدند و دانشگاه ها نیز از این قاعده مستثنی نبودند. دانشگاه ها که رکن و اساس آموزش آنها حضوری و چهره به چهره بود، حال باید روی آموزش از راه دور و مجازی متمرکز می شدند و امکانات این نوع آموزش را فراهم می کردند.
در طول یک ترم مسوولان وزارتخانه های علوم و بهداشت و روسای دانشگاه ها توانستند به سرعت از ماهیت آموزش حضوری خارج شده و به آموزش مجازی ورود کنند که اگر نبود زیر ساخت های لازم اینترنتی را در نظر نگیریم، برنامه ریزی هایی مطلوبی در این زمینه اتفاق افتاد و هم اکنون ۹ ماه از شیوع بیماری کرونا می گذرد و آن طور که پیداست حالا حالاها با این بیماری درگیر هستیم و تمام دانشگاه ها نیز با استفاده از تجربیات ترم قبل ترم جدید را مجازی آغاز کرده و تا چند روز دیگر میزبان دانشجویان نوورود هستند.
ایمان عطارزاده مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد روز پنج شنبه به خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا در خصوص ارزیابی آموزش مجازی در دانشگاه ها، اظهار داشت: در این دانشگاه بسیاری از چالش های آموزش مجازی سایر دانشگاه ها وجود نداشت زیرا واحدی به نام واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد را داشتیم که به صورت کامل فرآیند به صورت درون سازمانی انجام می شد.
وی با بیان اینکه وجود واحد الکترونیکی پیش از کرونا از مزیت های دانشگاه آزاد است، اظهار داشت: ما از تجربه های برگزاری واحد تمام الکترونیک در دانشگاه در زمان کرونا بهره گیری کردیم.
مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد تصریح کرد: در کل کشور نظام آموزشی پایه حضور در کلاس است و تمام قوانین و شرایط آموزشی نیز بر همین اساس شکل گرفته بود اما با توجه به شیوع کرونا نظام آموزشی مجبور شد تا خود را با این ساختار تطبیق دهد. دانشگاه ها در طول یک ترم توانستند این مطابقت را انجام دهند. زمانی که یک اتفاق جدید در هر حوزه ای اتفاق بیفتد یک دوره گذار دارد تا سیستم خود را تطبیق دهد و تجربه کسب کند و این چالش برای کل آموزش دنیا وجود داشت.
عطارزاده ادامه داد: برخی کاستی ها در زمینه آموزش الکترونیکی وجود دارد که یقینا پس از یک سال قطعا دانشگاه ها می توانند بدون هیچ نقصی آموزش مجازی را اجرایی کنند که نیاز به بستر سازی لازم برای اجرای این نوع آموزش از سوی نهادهای مربوطه وجود دارد.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر بر اساس آمار وزارت علوم آموزش ۱۰۰ درصد دانشگاه های کشور مجازی است و کلاس های عملی به دلیل شیوع بیماری کرونا به تعویق افتاده است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=200006
false
true