true
اقتصادتهران: معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تکمیل زیرساختهای طرح نظام ارجاع الکترونیک در روستاهای کشور نیازمند ۳هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار است.
علیرضا رییسی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی گلستان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: براساس برنامه، فازهای اول و دوم این طرح در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت تا دو سال آینده اجرا می شود که امیدواریم در زمان مناسب پیش نیازهای اولیه آن را فراهم کنیم.
وی بیان کرد: اجرای طرح نظام ارجاع و نوبت دهی الکترونیک در ۱۰ استان کشور مورد نظر وزارت بهداشت بود که در هم اکنون گلستان به عنوان نخستین استان با طراحی سامانه اختصاصی، اجرای آن را آغاز کرده است.
معاون وزیر بهداشت افزود: به زودی اجرای این طرح در استانهای زنجان و اردبیل و در آینده نزدیک در همه استان های کشور اجرا می شود که امیدواریم نتیجه گسترش اجرای این طرح، افزایش ارائه خدمات سلامت و بهداشت به مردم با کمترین هزینه باشد.
رییسی ادامه داد: تاکید وزارت بهداشت بر الکترونیکی کردن نوبت دهی و رصد مراحل گوناگون درمان بیماران ، جلوگیری از کاهش وقت، مراجعات مکرر و صرفه جویی در هزینه هایی مانند خرید چندباره دارو و انجام آزمایش های مشابه است.
وی گفت: باید تلاش کنیم برای جلوگیری از سردرگمی و ایجاد دردسر برای مردم ، آسیب ها و معضلات این طرح را به حداقل رسانده و لذت دریافت خدمات پزشکی روزآمد را نصیب مردم کنیم.
معاون بهداشت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: مراحل بعدی اجرای طرح نظام ارجاع و نوبت دهی الکترونیک شامل شهرهایی با جمعیت زیر ۵۰ هزار نفر میشود که با تکمیل زیرساخت ها ، رسیدن به این هدف در دستور کار قرار دارد.
وی اضافه کرد: تجربه کشورهای اروپایی مجری این طرح نشان می دهد تکمیل و پوشش کامل این طرح در کشور به زمان بیشتری احتیاج دارد اما تلاش می کنیم با بومی سازی تجربیات دیگر کشورها ، کمتر از زمان پیش بینی شده همه مردم را از مزایای این طرح بهرهمند کنیم.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=97396
false
true