جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

توسعه فعالیت‌های بخش تولید و صنعت از مسیر بازار سرمایه

۱۲ فروردین, ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲

توسعه فعالیت‌های بخش تولید و صنعت از مسیر بازار سرمایه

اقتصادتهران: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران با اعلام اینکه بازار سرمایه می‌تواند بهترین محل برای تامین نقدینگی بنگاه‌های اقتصادی باشد، گفت: بازار سرمایه می‌تواند در افزایش تولید و اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام در کشور کمک‌کننده باشد.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از سازمان بورس، محمود سیجانی، تامین نقدینگی را به عنوان مهمترین مشکل واحدهای تولیدی معرفی کرد و اظهار داشت: این امر باعث ایجاد معضلات بزرگ و عدیده برای این واحدها و نیز سنگ‌اندازی‌ها در تولید بنگاه‌های اقتصادی شده است.

وی بازار سرمایه را به عنوان بازاری مناسب برای تامین نقدینگی مورد نیاز بنگاه‌های تولیدی معرفی کرد و افزود: بازار سهام می‌تواند به عنوان بهترین بازار برای تامین نقدینگی پروژه‌های بزرگ و شاخص معرفی شود، بنابراین بهتر است سازمان بورس تصمیماتی را برای افزایش حجم ورود سرمایه‌های خرد به بازار سهام و نیز هدایت آنها به مدار تولید اتخاذ کند.

رئیس سازمان صمت استان تهران معتقد است: در وضعیت فعلی اقتصاد کشور، بازار سرمایه می‌تواند در افزایش تولید و اتمام پروژه‌های نیمه تمام در کشور کمک کننده باشد.

سیجانی به اعتماد واحدهای تولیدی در زمینه تامین مالی از طریق بازار سرمایه اشاره کرد و ادامه داد: بنگاه‌هایی که تولید آنها تحت تاثیر کمبود نقدینگی متوقف شده می‌توانند واحدهای تولیدی خود را با کمک بازار سرمایه احیا ببخشند و بار دیگر به مدار تولید بازگردند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین برای بنگاه‌های تولیدی که در حال تولید کالاهای صادراتی هستند، امکان تامین نقدینگی از این محل را فراهم کرده تا ضمن توسعه واحدهای تولیدی خود باعث افزایش صادرات کالاهای خود در بازارهای هدف شوند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها