همه بوستانهای نواحی دهگانه منطقه یک به جز دو بوستان آبک در ناحیه ۳ و سوهانک در ناحیه ۱۰، به مناسبت سیزدهم فروردین که به روز طبیعت نام گرفته است، آماده میزبانی شهروندان است.
به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک، احسان خیراتیان صفایی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه یک گفت: در روزهایی که مردم همچنان با صبوری و استقامت، سختیها را پشت سر میگذارند، فراهمکردن فضایی امن و آرام برای حضور در طبیعت، بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد.
او افزود: با هدف صیانت از سلامت شهروندان، در روز طبیعتهمه بوستانهای منطقه یک به جز دو بوستان آبک و بوستان جنگلی سوهانک برای حضور شهروندان آماده است و عملیات نظافت عمومی بوستانها، شستوشوی نیمکتها و سطلهای زباله، رفع نواقص روشنایی و تعمیر سرویسهای بهداشتی انجام شده است.
او با اشاره نظافت و شستوشوی وسایل بازی کودکان در بوستانها گفت: بیش از ۱۰۴ ست از وسایل بازی کودکان در بوستانهای منطقه یک مورد شستوشو، پاکسازی و رسیدگی قرار گرفت تا محیطی سالم، ایمن برای حضور کودکان و خانوادهها فراهم شود.
صفایی تصریح کرد: کاشت گل فصلی از جمله بنفشه، سینره، شب بو و باز شدن پیازهای لاله منظره زیبایی به بوستانها بخشیده است.
دیدگاه ها بسته هستند.