×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۳ مهر - ۱۴۰۳  
true
true
تعقیب ۵۳ نفر از متهمان در حوزه اخلال ارزی و واردات موبایل

اقتصادتهران: دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: ما ظرف یک ماه گذشته حدود ۵۳ نفر از متهمان در حوزه اخلال ارزی و واردات موبایل را تحت تعقیب قرار داده ایم  و برای ۲۴ نفر از آنها کیفرخواست صادر کرده ایم.

به گزارش مهر، عباس جعفری دولت آبادی دادستان عمومی و انقلاب تهران در مصاحبه تلفنی پاسخ گوی سوالات کارشناس رادیو اقتصاد بود. در این برنامه رادیویی عنوان شد که از ابتدای هفته دسته بندی نظرات در خصوص اینکه مردم مبارزه با فساد را چطور می بیند، از مجموع پیامک های مخاطبان ۲۶ درصد خواسته بودند که مفسدان اقتصادی در اولین گام اعدام شوند. ۲۲ درصد جدی شدن مجازات تحمیلی و جریمه های مالی را خواسته بودند ۱۷ درصد حذف خودشان یا همدستانشان از پست های انتصابی که دارند. چه در مکان های دولتی یا صدور مجوز های بعدی ۱۳ درصد خواستار اصلاح قوانین در این خصوص بودند ۱۱ درصد تغییر ساختارهای اداری و افزایش بازرسی ها و نظارت ها را مد نظر داشتند هشت درصد گسترش اخلاقیات و تقوا پیشگی را در جامعه و تمرکز را در این موضوع مورد نظرشان بوده و سه درصد هم سایر پاسخ هایی را در این رابطه داشته اند.

دادستان تهران درباره این نظرخواهی گفت: اولا باید بدانیم مبارزه با فساد به یک عزم ملی نیاز دارد یعنی اگر ما بخواهیم در مبارزه با فساد موفق شویم حتما باید سه قوه با هم در این خصوص همکاری کنند و توپ را در میدان هم نیندازند یعنی مبارزه با فساد مستلزم همکاری هر سه قوه است و یک قوه به تنهایی نمی‌تواند با فساد مبارزه کند هرچند امروز عزم قوه قضاییه جدی تر از گذشته شده است و هماهنگی های بهتری بین سه قوه در موارد مربوط به مبارزه با فساد ایجاد شده است این یک گام مثبت و خوبی است.

جعفری دولت آبادی ادامه داد: نکته دوم  این است که بخشی از فساد در بر بستر تصمیمات و اقدامات دستگاه اجرایی شکل می‌گیرد یعنی ما باید منافذ فساد را در دستگاه های اجرایی و یا سایر دستگاها بخشکانیم شما ببینید در همین بحث مسئله خودرو یا ارز تصمیمات دستگاه‌های اجرایی منجر به این مسائل و مشکلات شده است بنابراین نقطه شروع برای مبارزه با فساد در بستر تصمیمات است اگر تصمیمات مدبرانه اتخاذ شود و هوشمندانه اتخاذ شود حتما تاثیر گذار است.

دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: نکته سوم پیشگیری است ما در بخش پیشگیری از فساد متأسفانه هزینه‌های کمی مصرف می کنیم امروز دنیا  به سمت سیستم‌هایی رفته است که همه چیز را برای  مسئولان دولت و ملت شفاف می‌کند شما ببینید در مسئله واردات کالا چه مشکلاتی  وجود دارد وزارت بازرگانی به گردن گمرک می‌اندازد و گمرک به گردن بانک مرکزی می اندازد هیچ کس حاضر نیست پاسخگوی اقدامات خودش در واردات کالا باشد در حالی که وزارت بازرگانی بانک مرکزی گمرک چه بسا که اگر سیستم های شان به هم متصل باشد همه باید ببینند چه کالایی وارد شده چگونه کالایی توزیع و چگونه فروخته شده است این اقدامات پیشگیرانه کم رخ میدهد ما فکر میکنیم راه های مهم مبارزه با فساد تمرکز و پیشگیری است.

دولت آبادی در پاسخ به این سوال که هیچ دستگاهی نمی‌آید به صراحت بگوید من مسئول این فساد هستم و باید در قبال آن پاسخگو باشند این را ناشی از وضع قوانین می دانید که دچار ابهام هست آیا این ها به دلیل خلأ قانونگذاری نیست، گفت: در مبارزه با فساد الان قوانین خوبی در بخش قضایی داریم در واقع همین قانون مجازات اخلالگران نظام اقتصادی که در سال ۱۳۶۹ در اوج برخی از فسادهای مالی در کشور تصویب شده است و راهکارهای بسیار خوبی برای این قانون پیش بینی شده است را مفید ارزیابی می‌کنم ولی یادمان باشد که هماهنگی بین سه قوه  باید بیشتر شود و دستگاه‌های اجرایی مسئولیت فساد را در بخش‌های تنظیمات بپذیرند و اگر اشتباهی کردند پاسخگو باشند نباید فرافکنی کنند.

وی در پاسخ به این سوال که در حال حاضر که سه قوه عزم جدی دارند و در کنار هم هستند برخوردها چگونه شده است، گفت: الان دستگاه قضایی به خاطر همین اتفاقاتی که در بخش ارز، سکه و موبایل رخ داده با تشکیل شعب ویژه و استفاده از قضات باتجربه و با توجه به سه نکته؛ سرعت دقت و قاطعیت به تمام مواردی که اکنون در بین جامعه التهاب ایجاد کرده اقدام کرده است و شب گذشته آخرین وضعیت پرونده ها را از رسانه ها شنیده اید.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches