true
اقتصادتهران: رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور گفت: تعرفه خدمات دامپزشکی متاسفانه با نرخ تورم تناسب ندارد و آخرین تعرفه موجود، نزدیک به دو سال قبل(پایان سال ۹۶) اعلام شده است.
به گزارش مهر، محمدرضا صفری ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران در اراک، اظهار داشت: سازمان نظام دامپزشکی فعالیت هایی در زمینه آموزش، رتبه بندی ها، تایید صلاحیت ها، تنظیم روابط بین اعضا، دفاع از حقوق کسانی که از سازمان خدمت میگیرند و… انجام می دهد.
وی ادامه داد: این سازمان از سال ۷۲ تاسیس شده و اقداماتی از قبیل صدور پروانه های بهداشتی مراکز دامپروری به موجب قانون نظام جامع دامپروری، تائیدیه بهداشتی دامداری های روستایی و عشایری، آموزش بهره برداران را انجام داده است.
رییس سازمان نظام دامپزشکی کشور بیان کرد: تا کنون یکصد هزار پروانه موافقت اصولی، تاسیس و بهره برداری توسط این سازمان صادر یا تمدید شده است.
صفری افزود: در شش ماهه نخست امسال نزدیک به ۱۵ هزار پروانه صادر یا تمدید شده که موافقت اصولی پروانه ها نسبت به سال گذشته دو برابر شده است. سال گذشته نزدیک به ۱۷ هزار پروانه صادر یا تمدید شده است.
وی گفت: به موجب قانون افزایش بهره وری کشاورزی که سال ۸۶ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید، صدور پروانه های صنفی از جمله داروخانه ها، آزمایشگاه، مراکز واکسیناسیون با سازمان نظام دامپزشکی است. تاکنون نیز ۴ هزار صدور پروانه در حوزه های تخصصی داشتیم.
رییس سازمان نظام دامپزشکی کشور اظهار کرد: این سازمان تایید صلاحیت حرفه ای، ساز و کار آموزش و باز آموزی را تعریف کرده که در حال اجرا می باشد.
صفری بیان کرد: در سال جاری نیز تعداد پذیرش دانشجو را در دانشگاه آزاد اسلامی دنبال کردیم و امسال آموزش دامپزشکی ذیل معاونت پزشکی دانشگاه آزاد قرار گرفت.
رییس سازمان نظام دامپزشکی کشور اظهار کرد: پذیرش دانشجو رشته دامپزشکی در دانشگاه آزاد در چند سال آینده ۵ هزار نفر پیش بینی می شود و بر اساس اعلام نیاز سالی به ۵۰۰ نفر دانشجوی دکتری نیاز داریم.
وی بیان کرد: در مجلس اصلاح قانون در مورد نحوه تعرفه گذاری های خدمات دامپزشکی مطرح شده است.
رییس سازمان نظام دامپزشکی کشور گفت: مهم ترین فعالیت سازمان نظام دامپزشکی دوره های توانمندی باز آموزی حرفه ای است که در این راستا ۸۰۰ دوره آموزشی تعریف شده در استان ها متناسب با نیاز آن ها انجام شده، برگزاری هفتمین کنگره بین المللی طیور بر اساس آخرین یافته های علمی در حوزه بیماری پرندگان، برگزاری کالج های تخصصی و دوره باز آموزی برای اخذ پروانه زیر نظر با سابقه ترین افراد همراه با دوره عملی و ارتقای کیفی آموزش از دیگر در دانشگاه ها از دیگر موارد است.
صفری گفت: در سطح کشور ۲۳ دانشکده دامپزشکی وجود دارد که شامل ۱۱ مورد دانشگاه آزاد و ۱۲ مورد دانشگاه دولتی است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=169266
false
true