true
اقتصادتهران: معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: تعداد والدین دارای صلاحیت پشت نوبت فرزند خواندگی، ۹ برابر کودکانی است که در مراکز این سازمان، نگهداری میشوند.
حبیب الله مسعودی فرید روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۱۰ هزار کودک در مراکز بهزیستی نگهداری می شوند که همه آنان قابلیت واگذاری سرپرستی ندارند چراکه ۸۵ تا ۸۷ درصد کودکان در این مراکز ، دارای پدر و مادر مشخص هستند اما والدین آنان دارای مشکلاتی همچون زندانی شدن یا اعتیاد هستند.
وی ادامه داد: ما اجازه نداریم سرپرستی اینگونه کودکان را واگذار کنیم و قوه قضائیه نیز این اجازه را به ما نمی دهد چراکه ممکن است والدین معتاد، اعتیاد خود را ترک کنند یا بعد از یک سال از زندان آزاد شوند و فرزندانشان بتوانند نزد آنان برگردند.
وی تصریح کرد: برای اینکه سرپرستی کودکی از خانواده اش سلب شود؛ پس از مشاهده موارد کودک آزاری و جرم و درصورت اصلاح نشدن خانواده، سرپرسرستی کودک از آنان سلب می شود.
سرپرستی کودک فقط به خانوادههای دارای معیارهای لازم واگذار میشود
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: تلاش می شود تا کودکان به خانواده های خود بازگردانده شوند و به طور مثال با حمایت موسسه های خیریه و مددکاران، مادران معتاد بهبود یابند یا اینکه کودکان به خویشاوندان مورد صلاحیت سپرده شوند.
مسعودی فرید افزود: هرچند کودک زندگی زوج های بدون فرزند را بهتر می کند اما برای واگذاری سرپرستی کودک، مصلحت کودک در اولویت است و واگذاری کودک بعد از بررسی های لازم انجام میشود.
وی یادآور شد: در همه جای دنیا، نظارتهای ویژهای بر روند فرزندخواندگی انجام می شود و قوانین مشخصی برای آن وجود دارد؛ هدف از فرزندخواندگی ایجاد زندگی بهتر برای کودک و پس از آن زندگی بهتر زوج های بدون فرزند است.
وی تصریح کرد: نباید تصور شود که قرار است نوزاد بی سرپرست به خانواده ای داده شود که هنوز معیارهای لازم را ندارد.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=82897
false
true