true
اقتصادتهران: معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی با تشریح علل بسته ماندن سامانه ثبتنام متقاضیان وام اشتغال روستایی از تاخیر در پرداخت مرحله سوم و چهارم منابع اشتغال روستایی انتقاد کرد.
به گزارش ایسنا، عیسی منصوری ـ در توضیح علت بسته شدن سامانه کارا گفت: به دلیل آن که در شرایط کنونی ظرفیت پذیرش طرحهای جدید وجود ندارد، سامانه “کارا” بسته شده است اما در حال پیگیری هستیم تا بتوانیم مجوز برداشت رقمی از این حساب برای حوزه اشتغال را به صورت سالانه اخذ کنیم.
وی گفت: وام اشتغال روستایی نه برای تولید بلکه با محوریت اشتغال است و در حوزه نهادهای حمایتی هدف ما در این پروژه اختصاصا نه فقط فقرزدایی بلکه ایجاد و تقویت اشتغال جمعیت روستایی و عشایری است.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: در حوزه نظارتی نیز علاوه بر سامانه کارا، یک سامانه ناظر تعریف کردیم که در این راستا علاوه بر استانها در مرکز نمونهبرداری برای نظارت هم به روش علمی انجام میشود.
منصوری در ادامه با اشاره به اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی به طرح اشتغال روستایی، گفت: این رقم معادل ریالی ۱۲ هزار میلیارد تومان است که با تغییر نرخ ارز به ۱۸ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.
وی افزود: تاکنون ۳۰۰۰ میلیارد تومان از این رقم به بانکها ابلاغ شده است و معادل همین میزان هم از سوی بانکها گذاشته شده و در مجموع ۶۰۰۰ میلیارد تومان از این منابع در اختیار بانکها برای پرداخت است.
به گفته منصوری، در مجموع حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان طرح توسط دستگاههای اجرایی به بانکها معرفی شده که در این راستا بانکهای عامل علیرغم در اختیار داشتن ۶۰۰۰ میلیارد تومان تا کنون هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان طرح را مصوب کردهاند.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون،کار ورفاه اجتماعی از انعقاد قرارداد ۵۸۰۰ میلیارد تومان از طرحهای مذکور میان متقاضی و بانک و پرداخت ۵۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات خبر داد.
او با اشاره به ابلاغ دو مرحله دیگر از پرداخت تسهیلات اظهار کرد: هر مرحله ۱۵ درصد از منابع را شامل میشود ولی متاسفانه با وجود گذشت بیش از یک ماه از ابلاغ مرحله سوم و یک هفته از مرحله چهارم هنوز رقمی به بانکها پرداخت نشده است.
به گفته منصوری، از ۶۰۰۰ میلیارد تومانی که بعد از افزایش نرخ ارز به رقم تسهیلات توسعه اشتغال افزوده شده است، مقرر شد معادل ۳۷۰۰ میلیارد تومان به بخشهای حمایتی اختصاص یابد که رقمی معادل ۲۰۰۰ میلیارد تومان آن به کمیته امداد امام خمینی (ره) اختصاص دارد.
وی گفت: مابقی این رقم تا ۶۰۰۰ میلیارد تومان برای افزایش هزینه اجرای طرح هایی است که اجرایی شده و به دلیل افزایش نرخها مشمول افزایش هزینهها شده است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=144145
false
true