true
اقتصادتهران: شرکت فجر انرژی خلیج فارس در سال ۱۴۰۱ بیش از ۶.۳ میلیون مگاوات ساعت برق، ۵.۸ میلیون تن بخار، ۴۰۶ میلیون نرمال متر مکعب گاز ازت، ۲۷۳ میلیون نرمال متر مکعب گاز اکسیژن، ۸.۷ هزار تن اکسیژن مایع، ۴۵.۹ میلیون متر مکعب آب اسمز معکوس (RO) و ۱۵.۲ میلیون متر مکعب آب بدون املاح (DM) تولید و به مشتریان خود تحویل داده است.
به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، این شرکت در راستای حفاظت از محیط زیست بیش از ۵.۱ میلیون مترمکعب پساب صنعتی را تصفیه کرده که بخش مهمی از آن نیز مورد استفاده در آبیاری فضای سبز قرار میگیرد. همچنین بیش از ۹۹.۵ درصد از برنامه تولید فجر انرژی (نسبت برنامه عملیاتی به برنامه مصوب) در سال ۱۴۰۱ محقق شده که این امر نشانگر کوشش پیوسته مدیران و کارکنان شرکت بوده است.
شرکت فجر انرژی خلیج فارس در سال ۱۴۰۱ طرح توسعه پست ۴۰۰ کیلوولت را آغاز کرد. این طرح به منظور افزایش ظرفیت تبادل برق این شرکت با شبکه سراسری آغاز شده که تا پایان سال جاری بیش از ۵۰ درصد پیشرفت داشته است.
فجر انرژی با بهره گیری از پروژه RO. Reject توانست در سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۰ میلیون متر مکعب در مصرف آب خام صرفه جویی کند؛ از ابتدای راه اندازی این پروژه (سال ۱۳۹۵) مجموعا” شرکت فجر بیش از ۶۰ میلیون متر مکعب در مصرف آب صرفه جویی کرده است.
همچنین کمیته مدیریت منابع آب در سال ۱۴۰۱ بیش از ۱ میلیون متر مکعب در مصرف آب خام صرفه جویی کرده و مقدار آب صرفه جویی از روشهای ارائه شده این کمیته از ابتدای تاسیس آن (مرداد۹۷) تا پایان ۱۴۰۱ به بیش از ۴ میلیون مترمکعب میرسد.
همچنین این شرکت به منظور مدیریت شرایط اضطراری احتمالی، خط لوله سیال Heavy End را با کار شبانه روزی، تنها در مدت کمتر از ۳۰ روز راه اندازی کرده است. خط لوله انتقال محصول برش سنگین نفتا (Heavy End) شرکت پتروشیمی بوعلی به شرکت فجر انرژی خلیج فارس به طول ۳.۵ کیلومتر، قرار است محصول برش سنگین (نفتا) را در شرایط اضطراری برای جایگزینی سوخت گازوئیل تامین کند.
شایان ذکر است که شرکت فجر انرژی خلیج فارس در بیست و پنجمین همایش معرفی ۱۰۰ شرکت برتر کشور (IMI100) نیز رتبه اول از نظر شاخص بازده فروش در گروه انرژی و رتبه چهارم از نظر رشد فروش را در میان ۵۰۰ شرکت بزرگ برای سال ۱۴۰۰ کشور کسب کرد.
شرکت فجر انرژی خلیج فارس در سیزدهمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران به عنوان اولین شرکت در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی توانست تندیس زرین ملی مدیریت مالی را کسب کند. این نخستین بار است که یک شرکت در این حوزه به تندیس زرین مدیریت مالی دست پیدا میکند.
این شرکت در سال ۱۴۰۱ همچون سالهای گذشته قدمهای موثری برای حمایت از ساخت داخل برداشته است؛ فجر انرژی در چهارمین نمایشگاه حمایت از ساخت داخل ۱۰ تفاهمنامه و ۴ قرارداد با شرکتهای دانش بنیان با ارزشی بالغ بر ۱۲۰۰ میلیارد ریال و ۱۸۰ هزار یورو منعقد کرد. این شرکت تا پیش از این نیز با حمایت از ساخت داخل بیش از ۱۵۰۰ قطعه و ۱۳ ماده شیمیایی را داخلیسازی کرده و از خروج ۴۰ میلیون دلار جلوگیری کرده و در هزینههای خود ۳۷۰ میلیارد ریال صرفه جویی کرده است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=260341
false
true