true
اقتصادتهران: نایب رییس کمیسیون پتروشیمی اتحادیه صادرکنندگان نفت، گاز و پتروشیمی گفت: تولید گرید LEC ۱۹۶۹ از خروج سالیانه ۱۵ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری کرد و منجر به ثبت شرکت دانش بنیان شد.
به گزارش مهر، محمدرضا حیدرزاده در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تا کنون تولید این گرید در انحصار آمریکا و سوئد بوده و ایران با تولید آن به خودکفایی صد درصدی رسیده است، اظهار کرد: یکی از بزرگترین شرکتهای پلیمری داخلی با تولید این گرید در راکتور لولهای نسل جدید خود، پس از شرکتهای معظم Sabic و Dow chemical، بهعنوان سومین شرکت در حوزه تولید گریدهای نسل جدید Extrusion Coating (دومین Segment پرمصرف جهانی LDPE) مطرح شده و بواسطه آن موفق به اخذ گواهینامه دانش بنیان شده است.
وی با بیان اینکه ایران در کنار دو کشور دیگر میتواند بخشی از بازار بینالمللی را بهدست آورد، گفت: طبق بررسیهای انجام شده میتوان حدود ۲۰ درصد بازار جهانی گرید پلیمری LEC۱۹۶۹ را در مرحله اول تأمین کرد.
نایب رئیس کمیسیون پتروشیمی اتحادیه صادرکنندگان نفت، گاز و پتروشیمی با بیان اینکه تولید گرید LEC۱۹۶۹ دستاوردی جدید در ایران است، گفت: تکنولوژی تولید و دانش فنی این گردید تنها در اختیار دو شرکت در جهان بوده است. اما اکنون ایران به دانش فنی و تولید این تکنولوژی دست یافته است و حالا تبدیل به سومین شرکت در جهان در تولید این محصول شده است.
نایب رئیس کمیسیون پتروشیمی اتحادیه صادرکنندگان نفت، گاز و پتروشیمی با بیان اینکه صنعت نفت و بهویژه صنعت پتروشیمی بهعنوان یک صنعت پویا و پیشران اقتصاد کشور، نماد شعار امسال هستند، گفت: با توجه به فناوریهای پیچیده صنعت پتروشیمی نسبت به دیگر صنایع، شرکتهای دانشبنیان بیشترین نقش را در توسعه و تکامل فرآیندهای این صنعت خواهند داشت.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=272720
false
true