true
اقتصادتهران: رئیسجمهور با تأکید بر مقابله با هرگونه «تبعیض و روابط ناسالم اداری»، نظارت و پیشگیری را مؤثرترین و مهمترین عامل مبارزه با مفاسد دانست و گفت: مقابله با فساد زمانی مؤثر است که مردم در عمل احساس کنند دولت مردمی اجازه نمیدهد هیچ مدیر یا کارمندی از منابع در اختیارش سوءاستفاده کند.
به گزارش ایرنا، آیتالله «سید ابراهیم رئیسی» در جلسه صبح روز چهارشنبه هیأت دولت، با اشاره به لزوم هماهنگی در «قیمتگذاری کالاها و خدمات» تأکید کرد: دستگاهها در تعیین تعرفه کالا و خدمات با ستاد تنظیم بازار و سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان هماهنگ باشند تا در حق تولید کننده و همچنین مصرف کننده احجاف نشود.
رئیسجمهور همچنین با تأکید بر ضرورت «مبارزه با فساد» و مقابله با هرگونه «تبعیض و روابط ناسالم اداری»، نظارت و پیشگیری را مؤثرترین و مهمترین عامل مقابله با مفاسد دانست و تصریح کرد: مقابله با فساد زمانی مؤثر است که مردم در عمل احساس کنند دولت مردمی به تمام قوانین و ضوابط پایبند بوده و اجازه نمیدهد هیچ مدیر یا کارمندی از قدرت و منابعی که در اختیار دارد، سوءاستفاده کند.
آیتالله رئیسی «صداقت» را از عناصر مهم حکمرانی دانست و با تأکید بر صادقالوعد بودن دولت و لزوم پیگیری به موقع کارها گفت: مردم از دولتمردان انتظار دارند علاوه بر صدق نیت، در گفتار و عمل هم صادق باشند و هرجا امکان انجام کاری را نداشتند، صادقانه علل آن را با مردم در میان بگذارند.
رئیسجمهور «حمایت از نخبگان» در همه دستگاهها و سازمانهای دولتی را ضروری دانست و تصریح کرد: حمایت از نخبگان مختص و منحصر به یک دستگاه نیست و همه ارکان دولت و حاکمیت باید در راستای تحقق انتظارات مقام معظم رهبری و براساس نیاز کشور به نخبگان توجه داشته باشند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=262015
false
true