true
اقتصادتهران: استاندار کرمانشاه معتقد است، حدود ۷۰ درصد مردم استان محدودیتهای کرونایی را رعایت میکنند.
به گزارش اقتصادتهران، هوشنگ بازوند در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی که امروز (۵ آذر) در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اشارهای به شرایط بیماری کرونا در کرمانشاه داشت و ادامه داد: تا قبل از اعمال محدودیتها وضعیت در کرمانشاه بسیار سخت بود و اوج این سختی را در ۲۴ تا ۲۵ آبان با ۱۲۶۵ بستری داشتیم و در همین روزها تعداد فوتی های ما به ۲۴ نفر در شبانه روز هم رسید.
به گزارش ایسنا، استاندار کرمانشاه از فشار جدی این تعداد بستری بر کادر درمان یاد کرد و گفت: در شرایط عادی وقتی فردی در بیمارستان بستری میشود ۶۰ تا ۷۰ درصد کارهای او را همراهش انجام میدهد، اما به دلیل شرایط خاص بیماری کرونا، تمام مسئولیتهای بیمار اکنون به دوش کادر درمان افتاده است.
بازوند نتیجه این وضعیت را خستگی کادر درمان بعد از ۹ ماه تلاش بیوقفه دانست.
وی اعمال محدودیتهای کرونا چه تعطیلی واحدهای صنفی از ساعت ۱۸ و چه محدودیتهای جدید را منجر به بهبود وضعیت نسبی بیماری در استان دانست و عنوان کرد: هم اکنون تعداد افراد بستری ما به ۸۶۰ نفر و فوتیها نیز به یازده تا ۱۳ نفر در روز رسیده است.
استاندار کرمانشاه از همراهی خوب مردم و اصناف در رعایت محدودیتها با وجود همه سختیها و مشکلات معیشتی قدردانی کرد و یادآور شد: میانگین رعایت محدودیتها در سراسر استان بین ۶۷ تا ۷۰ درصد است.
بازوند با بیان اینکه این شرایط بر برخی از اقشار جامعه مانند کارگران و دستفروشان فشار مضاعفی وارد کرده، عنوان کرد: از افراد توانمند و یا اعضای اتاق بازرگانی که تمکن مالی دارند تقاضا داریم در این شرایط سخت به مردم کمک کنند.
وی در ادامه به ظرفیت ماده ۲۷ قانون الحاق با موضوع واگذاری پروژههای دولتی به بخش خصوصی اشاره کرد و ادامه داد: این ماده ظرفیت بسیار بزرگی برای کرمانشاه است، اما اجرای آن با چالشهایی روبرو شده که باید برای حل آن تلاش کنیم.
استاندار کرمانشاه اضافه کرد: وقتی که یک قانونِ مصوب اجرا نمیشود، یعنی برای اجرا با چالش مواجه است که بخش قابل توجهی از این چالشها را میتوانیم در داخل استان مرتفع کنیم.
استاندار کرمانشاه نبود سرمایهگذار در کرمانشاه، ریسک نکردن مدیران، نگرانی از دستگاههای نظارتی و… را جمله مواردی دانست که باعث میشود واگذاری پروژهها به بخش خصوصی به خوبی پیش نرود.
بازوند به بیان نمونههایی از این موضوع پرداخت و عنوان کرد: بسیار تلاش کردیم ایرلاینی با اعتبار ۶۰۰ تا هزار میلیارد تومان برای کرمانشاه بیاوریم که میتوانست شرایط توسعه استان را تغییر دهد، اما با وجود پیگیری و جلسات متعدد هیچ بخش خصوصی در این زمینه پای کار نیامد.
وی از عدم واگذاری پروژه آزادراه همدان به کرمانشاه با سرمایهگذاری ۳۳۰۰ میلیارد تومان به بخش خصوصی هم یاد کرد و ادامه داد: همین پروژه اکنون برای اجرا به هفت هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
استاندار کرمانشاه ادامه داد: ورزشگاه ۱۵ هزار نفری کرمانشاه به نرخ امروز ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری است که خاک میخورد و هیچ مسابقهای در آن برگزار نشده، اما هیچ بخش خصوصی هم نداریم که به این بلوغ رسیده باشد که یک ورزشگاه را تحویل بگیرد و رونق بدهد.
بازوند تاکید کرد: در برخی موارد نیز تجارب نامناسب واگذاریهای گذشته که باعث شده اشتغال یک پروژه از دست برود، زمینه نگرانی دستگاههای نظارتی را فراهم کرده و بسیاری از مطالبات آنها به حق است.
وی پیشنهاد کرد برای رفع مشکلات واگذاری پروه ها به بخش خصوصی و استفاده از این ظرفیت، جلسهای با حضور دستگاههای مربوطه و همچنین دیوان محاسبات، بازرسی، دادگستری و … برگزار شود.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=201744
false
true