چهارشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

بیمه آسیا در یک فقره پرونده خسارت ۹۰۰ میلیون تومان پرداخت کرد

۲۳ شهریور, ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۶

بیمه آسیا در یک فقره پرونده خسارت ۹۰۰ میلیون تومان پرداخت کرد

اقتصادتهران: بیمه آسیا خسارت ۹ میلیارد ریالی گروه صنعتی شادیلون را پرداخت کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمه آسیا و در جهت تکریم بیمه گذاران و پرداخت خسارت‌های بحق در کوتاه ترین زمان ممکن،چک خسارت ۹ میلیارد ریالی گروه صنعتی شادیلون توسط فرامرز خجیر، معاون مدیرعامل بیمه آسیا در بیمه‌های اموال تحویل نماینده این گروه صنعتی شد.

بنابر این گزارش، پیرو اعلام خسارت بیمه گذار و هماهنگی مدیریت بیمه‌های مهندسی و ریسک های متنوع بیمه آسیا، تیم‌های کارشناسی متخصص بیمه به همراه کارشناسان حوزه‌های ساختمان، برق و ماشین آلات نساجی به محل حادثه اعزام و پس از ارزیابی و برگزاری جلسات کارشناسی، میزان خسارت ۹ میلیارد ریال تعیین و چک آن به نماینده این گروه صنعتی تحویل می شود.

این گزارش می‌افزاید: در روزهای پایانی سال ۱۳۹۴ سالن تولید و بسته بندی محصول شرکت نوبافت شادیلون (متعلق به گروه صنعتی شادیلون) دچار حریق می‌شود که با تلاش کارکنان و تیم اطفای حریق کارخانه و حضور تیم آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد، حریق کنترل و اطفاء می شود.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها