true
اقتصادتهران: نشست بازارچه حامیان سرزمین من، ایران روز دوشنبه ۱۸ اسفند ۹۳ با حضور دکتر محمد سعید ایزدی معاون وزیر راه و شهرسازی، مدیرعامل شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران، مهندس نریمان مصطفایی مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار شرکت عمران و بهسازی شهری، دکتر سید حسن موسوی چلک رییس انجمن مددکاران اجتماعی ایران و دکتر منا عرفانیان مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت عمران و بهسازی در شرکت عمران و بهسازی شهری برگزار شد.
دکتر محمدسعید ایزدی بیان کرد: این بازارچه قدمی برای تشکیل شبکه همکاری بین سازمانهای مردمنهاد، غیر دولتی با سازمانهای دولتی است که شرکت عمران و بهسازی شهری قصد دارد این شبکهها را هدایت و همراهی کند.
وی افزود: ما اهدافی را برای برگزاری این بازارچه در نظر داریم که اول معرفی عملکرد سازمانهای مردمنهاد و غیر دولتی است که جامعه هدف بزرگی را در فعالیتهای خود مد نظر دارندکه این سازمانها شامل سازمانهای مردمنهاد در استانهای مختلف هستند.
دکتر ایزدی ادامه داد: دومین هدف ما از برگزاری بازارچه حامیان سرزمین من، ایران، حمایت از فعالیت این سازمانها است و امیدواریم در آینده بتوانیم به تفاهمنامهای برای رسیدن به فعالیتهای مشترک دست پیدا کنیم.
وی به آشنا نبودن بسیاری از مردم با بافتهای تاریخی ایران اشاره کرد و گفت: سومین هدف و یکی از مهمترین اهداف ما آشنایی مردم با مکانهایی تاریخی است که تا امروز توجه چندانی به آنها نشده است. عمارت مسعودیه یکی از بناهایی است که خوشبختانه از گزند سودجویان در امان مانده است و سازمان میراث فرهنگی این مکان را به صورت رایگان در اختیار ما قرار داده است تا بیشتر از پیش مردم با آثار ارزشمند معماری ایران آشنا شوند. این اقدام سازمان میراث فرهنگی به نوعی سرمایهگذاری اجتماعی به شمار میرود که قابل تقدیر است.
معاون وزیر راه و شهرسازی به تشکیل ستادهای بازآفرینی شهری ملی اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین کارکردهای این ستاد ایجاد وحدت بین سازمانهایی است که میتوانند در عمران و بهسازی یک منطقه یا شهر اقدامی را صورت دهند. این ستادها در استانهای زیادی شروع به کار کردهاند و سبب شدهاند سازمانهای غیردولتی و دولتی بتوانند تعامل خوبی با یکدیگر ایجاد کنند که در نهایت به بهسازی شهری میانجامد.
دکتر ایزدی گفت: فقر شهری، تابآوری پایین و بحران هویت از جمله مشکلاتی هستند که در بسیاری از استانها مشاهده میشود که بر طرف کردن این مشکلات به همیاری همه سازمانها محتاج است؛ ستادهای توانمندسازی و بازآفرینی شهری سعی دارند به این مشارکت و تعامل سرعت ببخشند تا موجب همافزایی بین دستگاهی شود و به بهبود وضعیت شهرها و استانها کمک کند.
وی بیان کرد: دستگاههای مختلف در حال حاضر به صورت جزیرهای کار میکنند که این ستادها کمک میکنند که تعامل سازندهای بین دستگاهها ایجاد شود. در این صورت است که میتوانیم از ظرفیت سازمانهای مردمنهاد و غیر دولتی نیز به خوبی استفاده کنیم.
دکتر ایزدی به مسؤولیتهای اجتماعی نهادهای دولتی اشاره کرد و گفت: مسؤولیتهای اجتماعی در بدنه هر ارگان دولتی تعریف شده است که باید آن را اجرایی کنیم. برگزاری بازارچههای خیریه میتواند آغازگر جریان مسؤولیتهای اجتماعی باشد که البته در همین راستا و به منظور تحقق بیشتر این مسؤولیتهای اجتماعی باید از سازمانهای غیردولتی حمایت شود.
وی افزود: وقتی در سند ملی، محوریت، انسان است نشان میدهد که توانمندسازی ساکنان از اهمیت بالایی برخوردار است و نکته ای که باید به آن توجهی جدی داشت این است که بهسازی شهری با توانمندسازی ساکنان محقق میشود.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=18803
false
true