true
مدیرعامل شرکت نفت پاسارگاد از حضور فعالان و بزرگان قیر دنیا در ایران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت نفت پاسارگاد، مهندس ” محسن دلاویز ” با بیان این مطلب گفت: این همایش روزهای چهارم و پنجم آبان ماه سالجاری با محوریت شرکت نفت پاسارگاد با هدف معرفی قیر ایران به دنیا برگزار خواهد شد.
وی با اظهار امیدواری از حضور علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم افتتاحیه این همایش افزود: امیدواریم با حضور وزرای نفت و راه و شهرسازی شاهد هرچه پربارتر شدن این همایش باشیم.
مدیرعامل بزرگترین تولید کننده قیر خاورمیانه با تاکید بر اینکه برگزاری این نمایشگاه فرصت مناسبی برای ارائه توانمندی های صنعت قیر ایران خواهد بود ادامه داد: تاکنون از فعالان صنعت قیر 50 کشور جهان برای حضور در این کنفرانس دعوت به عمل آمده است.
وی با تشریح توانمندی های صنعت قیر ایران خاطرنشان کرد: کشورمان حدود 4 درصد از تقاضای 100 میلیون تنی بازار جهانی به قیر را تامین می کند که با توجه به پتانسيل هاي کشور در زمينه توليد قير اين رقم بايد افزايش پيدا کرده تا بتوانيم نقش موثرتري را در بازارهاي جهاني ايفا کنيم.
دلاويز با بیان اینکه بسیاری از کشورها منطقه از جمله یک کشور اروپایی درخواست واردات قیر از ایران و عقد قرارداد خرید بلندمدت را مطرح کرده اند ادامه داد: ماه گذشته قرارداد بلند مدت فروش 500 هزار تن قير با يکي از کشورهاي حاشيه خليج فارس منعقد شد که اميدواريم اینگونه قراردادها راه را براي حضور بيشتر ایران در بازارهاي بين المللي قیرهموار کند.
وي گفت: اکنون نيز درخواست های متعدد خريد بلندمدت از سوي کشورهاي مختلف وجود دارد که در حال بررسي آن ها هستم و با نهایی شدن آنها ، اعلام می شود.
مدیرعامل شرکت نفت پاسارگاد با اشاره به قابليت هاي ايران در توليد قير، ادامه داد: رهبري قيمت قير منطقه حق مسلم ايران است که تا کنون نتوانسته ايم به اين مهم دست يابيم.
دلاویز با انتقاد از تضعیف جایگاه ایران در رهبری تعیین قیمت قیر در منطقه، خاطرنشان کرد: با وجود اینکه ایران با کیفیت ترین قیر دنیا را عرضه می کند به دلیل برخی مسایل قیمت قیر ایران با نرخ پایینی در جهان عرضه می شود.
مدیرعامل بزرگترین تولید کننده قیرخاورمیانه افزود: یکی از کشورهای منطقه که یک سوم پتانسیل ایران در تولید قیر را داراست و کیفیت قیر آن نیز نسبت به کیفیت قیر ایران پایین تر است می تواند قیر خود را 70 تا 80 دلار گرانتر از قیر ایران به فروش برساند.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده برای احیای جایگاه صنعت قیر ایران، اظهار داشت: مهندسی مجدد سیستم، در پیش گرفتن استراتژی توسعه صادرات، حمایت از تقاضای داخل، سالم سازی حوزه بازرگانی، در پیش گرفتن استراتژی عقد قراردادهای بلندمدت، رصد بازارهای بین المللی و شفافیت فعالیت های بازرگانی ازجمله اقدامات انجام شده در شرکت نفت پاسارگاد در بدست گرفتن رهبری قیر منطقه است.
دلاویز تاکید کرد: تلاش مي کنيم تا با کسب جايگاه واقعي خود، در قيمت گذاري نيز موثر باشيم و با انعقاد قراردادهاي بلند مدت، در آينده اي نزديک موفق به تشکيل اوپک قيري شويم.
وی از توسعه و سرعت گرفتن پروژه های شرکت نفت پاسارگاد خبر داد و گفت: برای افزایش تولید پروژه افزایش 5 برابری واحد قیرسازی آبادان در دستور کار است که تا پایان امسال به بهره برداری خواهد رسید.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=11975
false
true