اقتصادتهران: کمپین هزار دستان مهر در راستای کمک به دانش آموزان بی بضاعت برای دسترسی به سیستم آموزش آنلاین در منطقه ۲۰ برگزار می شود.
به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۰؛ کمپین هزار دستان مهر با تهیه ۱۰۰۰ دستگاه گوشی تلفن همراه برای ۱۰۰۰ دانش آموز کم برخوردار با همکاری شهرداری منطقه ۲۰ و اداره آموزش و پرورش شهرری برگزار می شود.
طبق آمار اداره آموزش و پرورش شهرری تاکنون ۱۰۰۰ دانش آموز از شرکت در مدرسه های مجازی جامانده اند و با راه اندازی این طرح با کمک افراد خیر نسبت به تهیه و اهدای تبلت و گوشی تلفن همراه به آنها اقدام می شود.
شهروندان علاقمند به شرکت در این پویش خداپسندانه و انسان دوستانه می توانند با اهدای گوشی نو، گوشی های دست دوم و گوشی های قابل تعمیر به ادامه تحصیل این دانش آموزان کمک کنند.
شهروندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفن: ۹۶۰۲۹۴۲۴- ۹۶۰۲۹۴۳۹- ۹۶۰۲۹۴۲۵- ۹۶۰۲۹۴۵۸- ۹۶۰۲۹۴۲۲ تماس بگیرند و یا به آدرس شهرری، خیابان قم، نبش خیابان کاشانی، اداره آموزش های شهروندی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۲۰ مراجعه نمایند.
دیدگاه ها بسته هستند.