هیات وزیران به دنبال حادثه بندر شهید رجایی و انتقادات مطرح شده، ارائه پیشنهادات و جمعبندی برای نحوه مدیریت مطلوب در بنادر و برنامهریزی برای اصلاح فرآیندهای واردات را به وزارت اقتصاد محول کرد.
به گزارش اقتصادتهران به نقل از گمرک ایران، به طور معمول پیش از این، انجام چنین اقداماتی به وزارت صنعت، معدن و تجارت سپرده میشد اما به نظر میرسد انتقادات گسترده فعالان اقتصادی از این وزارتخانه و همچنین سازمان بنادر در موضوع حادثه بندر شهید رجایی، سکان ارائه پیشنهادات در این حوزه به وزارت امور اقتصادی و دارایی سپرده شده است.
دولت در نظر دارد این روند را با توجه به عملکرد خوب گمرک در بازگشت فوری خدمات پس از حادثه بندر شهید رجایی و تسهیل امور تجار و بازرگانان و همچنین کارنامه قابل قبول عملکرد گمرک در میان فعالان اقتصادی، سکانداری جمع بندی پیشنهادات در حوزه چگونگی مدیریت بنادر و رفع مشکلات ماندگاری کالاها در بنادر و گمرکات را به وزارت امور اقتصادی و دارایی بسپارد.
دیدگاه ها بسته هستند.