true
اقتصادتهران: رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی گفت: از امروز تالارهای پذیرایی با یک سوم ظرفیت پس از یک سال تعطیلی، بازگشایی خواهند شد.
به گزارش مهر، خسرو ابراهیمینیا با بیان اینکه در دوران بسته بودن تالارهای پذیرایی مردم مجبور به برگزاری مراسم در مراکز غیربهداشتی و غیرمجاز شدند، گفت: در یک سال گذشته ما شاهد برگزاری مراسم در کارواشها و یا برخی دفترخانههای عقد بودیم.
ابراهیمینیا گفت: این واحدها علیرغم رعایت نکردن نکات بهداشتی و یا نداشتن ظرفیت کافی، اقدام به برگزاری مراسم میکردند که همین موضوع به دلیل رعایت نکردن نکات بهداشتی، در شیوع بیشتر کرونا تأثیرگذار بود.
وی با بیان اینکه تالارهای پذیرایی در هر حال ملزم به رعایت نکات بهداشتی هستند، افزود: از امروز، این واحدها با رعایت همه دستورالعملهای بهداشتی از جمله فاصلهگذاری اجتماعی، استفاده از یک سوم ظرفیت، استفاده از لوازم یک بار مصرف مانند قند، شکر، نمک، فلفل و استفاده از ماسک و دستکش برای همه کارکنان بازگشایی میشوند.
رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی گفت: همه تالارهای پذیرایی موظف به ضدعفونی کردن تالارهایشان قبل و بعد از مراسم هستند، همچنین در حین برگزاری مراسم نیز باید به نکات بهداشتی توجه کنند.
ابراهیمی نیا با درخواست از مردم در خصوص رعایت فاصله اجتماعی (در آغوش نگرفتن و روبوسی نکردن) در هنگام برگزاری مراسم گفت: فعالیت این واحدها از سوی همه سازمانهای ناظر از جمله وزارت بهداشت، اتاق اصناف و نمایندگان اتحادیه رصد خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه مردم برای برگزاری مراسم خود به واحدهای دارای مجوز کسب مراجعه کنند، ادامه داد: در صورتی که واحدی در خصوص رعایت دستورالعملهای بهداشتی تخلف داشته باشد، پلمب خواهد شد، اگرچه در یک سال گذشته واحدهای صنفی مجاز، به دلیل سختی فراوانی که متحمل شدند سعی خواهند کرد دستورالعملهای بهداشتی را به طور کامل رعایت کنند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=205271
false
true