شنبه, ۶ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

بازدید شهردار و مدیران منطقه ۱۰ از پروژه‌های در دست احداث

۱۹ تیر, ۱۳۹۸ - ۰۰:۳۸

بازدید شهردار و مدیران منطقه ۱۰ از پروژه‌های در دست احداث

اقتصادتهران: شهردار منطقه ۱۰ در راستای پویش سه شنبه‌های بدون خودرو با استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی از پروژه‌های در دست احداث منطقه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۰، در این برنامه که با هدف توسعه استفاده از حمل و نقل عمومی، فرهنگ سازی سه شنبه های بدون خودرو و کاهش آلودگی هوا و ترافیک شهر تهران انجام شد، حسین بحیرائی شهردار منطقه با همراهی جمعی از معاونین و مدیران اقدام به بررسی وضعیت نگهداشت شهر و بازدید از پروژه های در دست احداث منطقه از جمله بوستان عرب، باغ حکیم و … توسط دوچرخه کرد.

گفتنی است؛ پویش سه‌شنبه‌های بدون خودرو، کمپینی است با هدف استفاده کمتر از خودروهای تک‌سرنشین تا از این طریق شهروندان، دست‌کم در روز سه‌شنبه به‌جای استفاده از خودروی شخصی، گزینه‌های مفیدتری را برای انجام کارهای روزمره جایگزین کنند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها