اقتصادتهران: جمهوری اسلامی ایران با تولید ۲۰٫۵ میلیون تن آهن اسفنجی در سال ۲۰۱۷ که بیش از ۲۸ درصد کل تولید جهانی محسوب می شود، رتبه دوم را به خود اختصاص داد.
به گزارش ایرنا و بر پایه جدول آماری انجمن جهانی فولاد، در سال ۲۰۱۷ در مجموع از سوی فولاد سازان ۷۲٫۷۷ میلیون تن آهن اسفنجی تولید شد که نسبت به عملکرد سال ۲۰۱۶ رشد ۹٫۲ درصدی را ثبت کرد.
برابر داده های انجمن جهانی فولاد در سال ۲۰۱۷ میلادی هند با تولید ۲۵٫۸ میلیون تن آهن اسفنجی در سطح جهان، در مکان نخست قرار گرفته است.
بر اساس آمار تجارت خارجی کشورمان در بخش معدن و صنایع معدنی، در دوره ۹ ماهه امسال ۵۳۸ هزار تن آهن اسفنجی صادر شد که به لحاظ ارزشی ۱۴۰ میلیون و ۲۷ هزار دلار بود که مقایسه این ارقام با دوره مشابه سال گذشته از لحاظ وزنی و ارزشی به ترتیب ۳۶۴ و ۶۳ درصد نسبت به دوره مشابه ( ۹ ماهه منتهی به آذر ۱۳۹۵ ) رشد نشان می دهد.
همچنین جداول آماری انجمن تولید کنندگان فولاد ایران در مدت هفت ماهه ۹۶ ( منتهی به مهر ) از تولید ۱۲ میلیون و ۵۹۰ هزار تن آهن اسفنجی حکایت دارد که در مقایسه با دوره مشابه در سال ۹۵ رشد ۱۹ درصدی را ثبت کرده است.
پارسال در مدت هفت ماهه منتهی به مهرماه، ۱۰ میلیون و ۵۸۴ تن آهن اسفنجی از سوی بخش خصوصی تولید شده بود.
دیدگاه ها بسته هستند.