true
اقتصادتهران: قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: ایجاد فرصتهای شغلی با استفاده از تسهیلات کمیته امداد باید با جدیت دنبال شود، زیرا می تواند اقتصاد استان و کشور را توسعه و بسیاری از مشکلات جوانان را برطرف کند.
به گزارش ایرنا، منصور برقعهای روز سه شنبه در همایش اشتغال و توانمندی ۱۲۷۸ خانوار زیر پوشش کمیته امداد استان کردستان با بیان اینکه ضعف، ناتوانی و فقر در جامعه دلایل و زیرساختهایی دارد، اظهارداشت: کمیته امداد با حمایت اقشار ضعیف و کم درآمد جامعه میخواهد فقر را ریشه یابی، فرصتهای برابر را فراهم و عدالت اجتماعی را محقق کند.
وی با بیان اینکه فاصله بین فقر و غنا فقط یک لحظه است و همه ما باید مهارت کمک به یکدیگر را تمرین کنیم، افزود: اندیشهها و روشهایی که موجب میشود قلههای ثروت با درههای فقر ساخته شود بزرگترین ظلم به جامعه انسانی را رقم میزند.
قائم مقام کمیته امداد امام خمینی(ره) تاکید کرد: در اندیشه، باورها و آموزههای دینی ما احیای یک نفر مساوی با احیای جامعه بشریت است و کمیته امداد به عنوان یک نهاد حمایتی در این راستا فعالیت می کند.
برقعه ای با بیان اینکه در اقتصاد به طور کلاسیک بنگاههای اقتصادی را به سه دسته بنگاههای بزرگ، متوسط و کوچک تقسیم میشود، تاکید کرد: بنگاههای اقتصادی بزرگ نیاز به سرمایه و زمان زیادی دارند تا به محصول و خروجی برسند و هزینهها را باز گردانند.
قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) یادآور شد: برای ایجاد یک فرصت شغلی در بنگاههای بزرگ اقتصادی بیش از ۱۰ میلیارد ریال و در بنگاههای کوچک به حدود سه میلیارد ریال سرمایه نیاز است.
وی با بیان اینکه سال گذشته ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای سه هزار و ۷۷۰ طرح اشتغالزایی در استان کردستان پرداخت کردیم، افزود: اگر این تعداد فرصت شغلی در مدل متعارف بنگاههای کوچک ساماندهی میشد نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال سرمایه داشت و قابل تحقق نبود و اگر محقق میشد هم معلوم نبود بتواند ادامه پیدا کند.
برقعه ای یادآور شد: ایجاد فرصتهای شغلی با استفاده از تسهیلات کمیته امداد باید با جدیت دنبال شود چون علاوه بر اینکه میتواند اقتصاد استان و کشور را توسعه دهد بسیاری از مشکلات جوانان را نیز برطرف خواهد کرد.
وی با تقدیر از همکاری بانکها در پرداخت تسهیلات به مددجویان زیر پوشش این نهاد گفت: دریافت کنندگان این تسهیلات کوچک، امین ترین اقشار هستند و آمار اقساط معوق این افراد در سطح ملی از ۲ درصد بالاتر نرفته است.
برقعهای ابراز امیدواری کرد در سال جاری از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی سهم خوبی برای مشاغل خُرد و خانواده امداد و اقشار ضعیف جامعه گرفت و سهمیه فرصتهای شغلی استان کردستان را نیز افزایش داد.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=121158
false
true