×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۳ مهر - ۱۴۰۳  
true
true
صادرات بیش از ۲۳ میلیارد دلار محصولات شیمیایی و سلولزی

اقتصادتهران: مدیرکل صنایع شیمیایی و سلولزی وزارت صنعت، معدن و تجارت از هدفگذاری برای افزایش ۲۳ میلیارد دلاری صادرات انواع محصولات گروه صنایع شیمیایی و سلولزی خبر داد.

به گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت، «پروین نباتی» افزود: اکنون ۱۹هزار و ۷۰۰ واحد تولیدی صنایع شیمیایی و سلولزی در کشور فعالیت دارند که برای راه اندازی آنها بیش از ۶۸۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری شده و زمینه اشتغال ۴۴۸ هزار نفر را فراهم کرده است.

وی سهم صنایع شیمیایی و سلولزی از کل صنعت را ۲۳ درصد و سهم این واحدها از نظر میزان سرمایه گذاری و اشتغال را به ترتیب ۳۱ و ۱۸ درصد از کل صنعت کشور عنوان کرد.

نباتی ادامه داد: فقط در بخش ام دی اف (MDF)، تولید کشور در یک سال گذشته بیش از ۴۸ درصد افزایش یافته و سیاست‌های حمایتی از صادرات این محصول نیز در دستور کار وزارت صنعت قرار گرفته است.

وی از کاهش میزان تخفیفات تعرفه ترجیحی واردات ام دی اف از کشور ترکیه از ۳۰ درصد به پنج درصد به عنوان یکی از برنامه‌های حوزه تحت مسئولیت خود خبر داد و اظهار داشت: در سال ۱۳۹۵ بیش از ۳۹ میلیون تن انواع کالاهای شیمیایی و سلولزی به ارزش بیش از ۱۸ میلیارد دلار از کشور صادر شده که از نظر مقدار نسبت به سال ۱۳۹۴ نزدیک به ۳۴٫۵ درصد افزایش داشته است.

این مقام مسئول یادآوری کرد: ۴۲ درصد صادرات غیرنفتی کشور با احتساب پتروشیمی در سال گذشته سهم صنایع شیمیایی و سلولزی بوده و در تلاشیم امسال سهم این صنایع را در تولید و صادرات بیش از پیش افزایش دهیم.

 تدوین برنامه راهبردی صنایع سلولزی

وی از تهیه و تدوین برنامه راهبردی صنایع سلولزی ( چوب و کاغذ) با مشارکت انجمن‌ها و تشکل های صنعتی به عنوان یکی از برنامه‌های مهم اجرا شده توسط وزارت صنعت،معدن و تجارت در سال گذشته یاد کرد.

مدیرکل صنایع شیمیایی و سلولزی وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: از جمله اقدام های دیگر این بخش می توان به همکاری موثر در ساماندهی واردات تایر اشاره کرد که سازو کاری موثر و کارآمد در واردات است.

به گفته وی، با تقویت الزام های کنترل کیفیت و برقراری انظباط در واردات، واردات تایر و تیوب خودرویی در حد نیاز کشور صورت گرفت و تولید انواع تایر و تیوب خودرویی نیز ۱۶٫۵ درصد افزایش یافت.

نباتی خاطرنشان کرد: اکنون ظرفیت تولید انواع تایر و تیوب بیش از ۴۰۰ هزار تن است، سهم تولید در تامین نیاز کشور افزایش یافته و در بسیاری از انواع تایر و تیوب بویژه تایرهای سبک، تولیدات داخلی کل نیاز کشور را تامین می‌کند.

این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود به آمار تولید محصولات شیمیایی و سلولزی اشاره و تصریح کرد: پارسال میزان تولید کاغذ، نئوپان، تخته فیبر و ام دی اف، دوده، محصولات پتروشیمی، انواع روغن موتور و سموم دفع آفات نباتی در مقایسه با سال پیش از آن افزایش داشته است.

به گفته وی، پارسال تولید کاغذ ۶٫۸ درصد، نئوپان ۱۱٫۷ درصد، تخته فیبر و ام دی اف ۴۸٫۷ درصد، سموم دفع آفات نباتی ۱۷٫۳ درصد، روغن موتور و صنعتی ۴٫۴ درصد، دوده ۲۹٫۵ درصد و محصولات پتروشیمی ۹ درصد رشد داشته است.

این کارشناس صنایع شیمیایی و سلولزی از تحقق برنامه های صادراتی محصولات شیمیایی و سلولزی در سال گذشته و تداوم برنامه ریزی برای افزایش صادرات در سال جاری خبر داد و گفت: پارسال ۹۰ درصد برنامه ریزی های انجام شده در بخش صادرات محصولات پتروشیمی و ۱۰۳ درصد برنامه صادرات محصولات پلاستیکی، رنگ، رزین و چسب محقق شده و در سایر محصولات نیز بر اساس برنامه صادراتی موفقیت‌های چشمگیری در حوزه صادرات ثبت شده است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches