یکشنبه, ۷ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

اقدام شایسته شهرداری تهران در ایجاد مراکز توانمندسازی بهاران

۱۸ آبان, ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۵

اقدام شایسته شهرداری تهران در ایجاد مراکز توانمندسازی بهاران

اقتصادتهران: سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدرگفت: شهرداری تهران در اقدامی شایسته چندین مرکز اقامتی بهاران را در شهر تهران بازسازی کرده و تا سه ماه آینده در هر منطقه ۲ واحد۱۵۰ نفره به نام مرکز بهاران ایجاد خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، پرویز افشار سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر در برنامه گفتگوی وی‍ژه خبری با موضوع طرح جمع آوری معتادان از حرف تا عمل گفت:وجود معتادین خیابانی یک واقعیت غیرقابل انکار است و جمع آوری و ساماندهی آن ها نیاز به همکاری تمامی دستگاه های مربوطه دارد.

وی با اشاره به این که دستگاه های بسیاری در بحث پیشگیری اولیه، درمان، صیانت وکاهش آسیب های اجتماعی همکاری دارند افزود:در چند سال گذشته به دلیل افزایش مصرف مواد مخدر صنعتی سرعت رفتن به سوی خط انتهای اعتیاد افزایش یافته و ما شاهد معتادان متجاهرو خیابانی بیشتری هستیم.

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به این که افزایش معتادان خیابانی نیازمند عملکرد قوی تری است افزود: بر همین اساس در چند ماهه گذشته تفاهم نامه ای با شهرداری تهران برای افزایش ظرفیت درمان و مراکز نگهدارنده و سم زدایی معتادان به امضا رساندیم.

پرویزی ادامه داد:شهرداری تهران در اقدامی شایسته چندین مرکز اقامتی را در شهر تهران بازسازی کرده و با قابلیت پذیرش بالا در اختیار قرار داده اما آن چه اهمیت دارد ساماندهی معتادان پس از ترک اعتیاد است.

وی با بیان این مطلب که بیماری اعتیاد بیماری مزمنی است که ۸۰ درصد افراد به آن باز می گردند؛ گفت: بسیاری از افرادی که در مراکز تحت درمان قرار می گیرند بعد از سه ماه مجدد به اجتماع بازگشته و مجدد در معرض اعتیاد قرار می گیرند.

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدربا اشاره به زحمات شهرداری در زمینه جانمایی معتادین اظهار داشت: ۲۲ منطقه مراکز ساماندهی صیانت و بازتوانمندسازی وتوانمند سازی توسط شهرداری تهران در حال احداث است که به این ترتیب در هر منطقه ۲ واحد۱۵۰ نفره به نام مرکز بهاران ایجاد خواهد شد.

وی ادامه داد:در حال حاضر برخی ازمراکز بهاران به صورت پایلوت در حال فعالیت هستند که وضعیت مناسب و قابل قبولی دارند.

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدرافزود:شهرداری تهران اعلام آمادگی کرده تا معادل بودجه ای را که ما برای ساماندهی معتادان خیابانی داریم برای ارائه خدمت در خود مناطق با محوریت کاهش آسیب در نظر گیرد تا امسال شاهد کاهش آسیب های اجتماعی باشیم.

وی با بیان این که جمع آوری تنها نسخه شفابخش نیست و باید توانمند سازی و حمایت از این افراد را بالا ببریم بیان کرد: از دیگر دستگاه ها مانند نیروی انتظامی،دستگاه قضایی و صداوسیما خواهشمندم همانند شهرداری و دیگر دستگاه های پای کار، فرصت لازم را فراهم کنند تا شاهد چرخه معیوب جمع آوری معتادان متجاهر نباشیم.

افشار با اشاره به این که ان جی یو ها باید کار سم زدایی معتادان را انجام داده وسپس افراد را به مراکز بهاران شهرداری تحویل دهند خاطرنشان کرد: تا سه ماهه آینده مراکز بهاران در تمامی مناطق شهر تهران توسط شهرداری راه اندازی شده و از سایر دستگاه ها خواهشمندم با شهرداری در این زمینه همکاری کنند تا شاهد کاهش جرایم و معتادین متجاهر باشیم.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها