true
اقتصادتهران: آخرین قیمتها از بازار محصولات پروتئینی نشان از افزایش نسبی قیمت گوشت قرمز، کاهش قیمت گوشت مرغ و ثبات نرخ در بازار آبزیان دارد. همچنین در میان سایر اقلام پروتئینی قیمت تخممرغ روند افزایشی پیدا کرده است.
بر اساس گزارش ایسنا، در میان محصولات پروتئینی قیمت گوشت مرغ که در ماههای گذشته سیر صعودی داشت و در مقاطعی چون ماه رمضان به بیش از کیلویی ۷۰۰۰ تومان رسید در حال حاضر به طور متوسط بین ۵۵۰۰ تا ۶۰۰۰ تومان در مغازههای سطح شهر عرضه میشود و به گفته رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی، در حال حاضر ۸۰ درصد مرغهای زنده بالای سه کیلوگرم وزن دارند و این در حالی است که با این افزایش وزن، ارزش غذایی مرغ نیز کاهش مییابد.
اما در میان محصولات پروتئینی، تخم مرغ با بیشترین افزایش قیمت طی روزهای اخیر مواجه شده و بیش از چهار درصد افزایش قیمت داشته است؛ به گونهای که قیمت هر دانه تخم مرغ که در هفتهها و ماههای اخیر بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ تومان بود در حال حاضر حدود ۴۰۰ تومان در مغازهها فروخته میشود.
گوشت قرمز نیز با شیبی ملایم، مقداری افزایش قیمت داشته است. در میان انواع گوشت قرمز هر کیلوگرم گوشت گوساله ۳۳ هزار تومان، مخلوط گوسفند و گوساله ۳۴ هزار تومان و گوشت گوسفندی ماهیچه ۳۵ هزار تومان قیمت دارد.
البته در بازار محصولات پروتئینی، انواع ماهی با ثبات نسبی قیمت همراه بوده است. هر کیلوگرم ماهی قزل آلای پاک شده کیلویی ۱۸ هزار تومان، ماهی حلوا سیاه ۱۷ هزار تومان، ماهی کپور ۱۲ هزار تومان و ماهی شوریده شکم خالی ۱۲ هزار تومان فروخته میشود.
در میان سایر اقلام، هر کیلوگرم فیله گوسفندی ۴۲ هزار تومان، فیله مرغ ۱۱ هزار تومان، جگر مرغ کیلویی ۵۰۰۰ تومان، جگر گوسفندی ۳۴ هزار تومان، گوشت بوقلمون ۱۴ هزار تومان و فیله بوقلمون کیلویی ۱۳ هزار تومان در بازار مصرف عرضه می شود.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=33340
false
true