اقتصادتهران: همزمان با چهل و دومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ۶ طرح صنعتی و زیست محیطی در شرکت سیمان اصفهان با حضور مسئولان استانی و محلی افتتاح و به بهره برداری رسید، همچنین در این مراسم با کلنگ زنی ۳ طرح دیگر، عملیات اجرایی ۳ طرح عمرانی و زیست محیطی آغاز شد.
به گزارش اقتصادتهران، مدیرعامل شرکت سیمان اصفهان، در آیین افتتاح از ۶ طرح صنعتی و زیست محیطی شرکت سیمان اصفهان و همچنین آغاز عملیات اجرایی ۳ طرح دیگر با حضور مسئولان استانی در دهه فجر برگزار شد، اظهار کرد: شرکت سیمان اصفهان از نخستین کارخانههای سیمان در ایران است که در سال ۱۳۳۴ به همت شادروانان علی و حسین همدانیان به ثبت رسید.
حبیب الله بهرامی با بیان اینکه این شرکت از ابتدای کار تاکنون ۶ مرحله توسعه را از سرگذرانده است، اضافه کرد: با تلاش همگانی تولید کلینکر در سال ۱۳۳۷ از ۲۰۰ تن در روز به ۳۲۰۰ تن در روز رسیده است.
وی، صنعت سیمان را یکی از صنایع تاثیرگذار در رشد و شکوفایی انقلاب دانست و گفت: شرکت سیمان اصفهان با فراهم کردن بسترهای لازم برای سازندگی، نقش خود را در عمران و آبادانی کشور به خوبی ایفا کرده است.
افتتاح بگ هاووس سرد کوره ۵۰۰ تنی
به گزارش ایسنا، مدیرعامل شرکت سیمان اصفهان با بیان اینکه تحریمهای ظالمانه نتوانسته موتور محرکه این صنعت را متوقف کند، اظهار کرد: با تمام مشکلات امروز شاهد افتتاح، نوسازی و آغاز عملیات بخش های مختلفی در این شرکت هستیم.
وی از افتتاح کوره ۵۰۰ تنی بگ هاووس این شرکت با اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان خبر داد و گفت: با وجود سیستم غبارگیری سیلیکونی در سردکن کوره ۵۰۰ تنی، به منظور ارتقا وضعیت زیست محیطی و ارتقا راندمان غبارگیری، این پروژه برنامه ریزی و اجرا شد.
بهرامی، افزایش راندمان فیلتراسیون و غبارگیری، بازیافت ذرات ریز کلینکر و برگشت آن به فرآیند تولید، کاهش تشکیل کوتینگ های ضخیم و متعاقبا کاهش توقفات کوره، افزایش عمر تجهیزات و کاهش سیلیکون گرفتگی و پایداری بهتر کوره را از جمله مزایای این طرح برشمرد.
وی با اشاره به افتتاح طرح ارتقاء بگ هاووس شاخه ۲۲۲ کوره ۲۰۰۰ تنی این شرکت، گفت: این پروژه در راستای بهبود وضعیت زیست محیطی و با اعتباری بالغ بر ۵۷۰ میلیون تومان اجرا شد.
مدیرعامل شرکت سیمان اصفهان تصریح کرد: با اجرای این طرح ظرفیت بگ هاووس ۳۵ درصد افزایش یافته که علاوه بر بهبود راندمان غبارگیری، افزایش راندمان تولید را نیز در پی داشته است.
نوسازی و بهسازی تجهیزات خط تولید
وی با اشاره به ضرورت نوسازی و بهسازی تجهیزات خط تولید، خاطرنشان کرد: برای تحقق این هدف عملیات احداث خط بارگیری فله ای با هزینه ای معادل ۷۵۰ میلیون تومان، ساخت و تعویض نازل های مشعل کوره ها با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد تومان و بازسازی سنگ شکن هیشمن با هزینه ای معادل ۵۵۰ ملیون تومان انجام شده است.
بهرامی گفت: در این ایام عملیات اجرایی احداث سپراتور آسیاب سیمان سفید با هدف ارتقاء ویژگی های کیفی سیمان با اعتباری بالغ بر ۴ میلیارد تومان آغاز می شود.
به گفته مدیرعامل شرکت سیمان اصفهان، دستیابی به سهم بازار بیشتر، افزایش ظرفیت تولید سیمان سفید، افزایش مقاومت سیمان سفید و کاهش قیمت تمام شده، از جمله مزایای این طرح است.
آغاز عملیات اجرایی جایگزینی آی دی فن جدید برای ارتقاء راندمان کوره ۷۰۰ تنی
مدیرعامل شرکت سیمان اصفهان از آغاز عملیات اجرایی جایگزینی آی دی فن جدید جهت ارتقاء راندمان کوره ۷۰۰ تنی خبر داد و گفت: هزینه اجرایی این پروژه بالغ بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برآورده شده است و امید می رود تا پایان سال جاری به پایان رسد.
وی افزود: عملیات اجرایی حذف کران و جایگزینی الواتور در انبار ذخیره کلینر از دیگر طرح هایی است که امروز و باهدف بهبود وضعیت زیست محیطی و با اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد تومان آغاز شد.
دیدگاه ها بسته هستند.