اقتصادتهران: بوستان ارغوان به عنوان نخستین بوستان منطقه ۲۲ برای استفاده معلولین و افرادکم توان با حضور با حضور عین القضات مشاور شهردار تهران در امور توانیابان، مولایی شهردار و مدیران شهری منطقه افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، این طرح با توجه به دستورالعمل شهردار تهران دکتر قالیباف در سال ۱۳۹۵ در خصوص اینکه تمامی بوستان های شهر تهران ضمن برخورداری از شرایط لازم برای استفاده معلولان، جانبازان و افراد کم توان به ویلچر مجهز شوند تا افراد دارای معلولیت بتوانند از ویلچر در پارکها استفاده کنند، اجرا شد. در خصوص ضرورت اجرا و اصلاح دسترسی کلیه پارک ها و بوستان های شهر تهران برای افراد معلول و جانباز پارک ارغوان به عنوان پارک پایلوت طرح در ناحیه ۴ این منطقه در نظر گرفته شد و نسبت به اجرای عملیات عمرانی ظرف دو ماه گذشته اقدامات ویژه ای در این خصوص صورت گرفت.
مولایی شهردار منطقه ۲۲ در سخنانی یادآور شد: بوستان ارغوان واقع در خیابان کاشان مقابل میدان موج با مساحتی بالغ بر ۵ هزار و ۸۸۹ مترمربع به عنوان نخستین بوستان ویژه جانبازان و معلولان در منطقه ۲۲ آماده سازی شد و دارای رمپ های ویژه تردد، سرویس بهداشتی فرنگی، لوازم بدنسازی، میز پینگ پنگ، میز شطرنج، ویلچر، تابلوهای راهنما، نیمکت سایه بان دار و نیمکت مناسب سازی شده جهت معلولین و همچنین پارکینگ به تعداد مناسب است.
وی یادآور شد: به همین منظور اجرای پل فلزی ورودی بوستان بطور کامل، اجرای رمپ ورودی بهمراه نرده استیل، اجرای رمپ سرویس بهداشتی جهت آقایان و بانوان بهمراه نرده استیل، لکه گیری کلیه کفپوش ها و تعویض کفپوش های شکسته، تعویض و اجرای ینگ های دیواره و بدنه محوطه سرویس بهداشتی، اصلاح درب ورودی سرویس معلولین، اجرای روشویی و آئینه معلولین، اجرای نرده استیل و دستگیره معلول در سرویس بهداشتی معلولین، نصب و بازسازی پل ورودی بوستان از جمله ا قداماتی است که انجام شده است.
دیدگاه ها بسته هستند.