true
اقتصادتهران: مدیرکل دفتر حقوقی و تدوین مقررات سازمان راهداری و حملو نقل جادهای خبر داده است که درآبان ماه امسال در ۲۵ استان ۷۲۷ پرونده تخلف شرکتهای حمل و نقلی رسیدگی شد که منجر به لغو اعتبار پروانه ۱۲شرکت حملو نقلی متخلف شد.
بعد از اعتصاب سراسری کامیونداران به افزایش نرخ بیمه، افزایش قیمت لوازم و قطعات کامیون، افزایش عوارض جادهای، پایینبودن کرایهها و مهمتر از همه دریافت حق کمیسیون اضافی از رانندگان، کمیسون ویژه ماده ۱۲ در سازمان راهداری برای رسیدگی به تخلفات شرکتهای حملو نقل جادهای تشکیل شد و تصمیم گرفت با تخلفات در برخی از پایانههای بار و مراکز فعالیت شرکتهای حمل و نقلی مبارزه کند.
تشکیل کمیسیونهای اضافی وعدم پرداخت کرایه به موقع رانندگان از جمله مواردی بود که سازمان راهداری نسبت به آنها اشد مجازات را در نظر گرفت. از خرداد سال گذشته رسیدگی کمیسیون به این تخلفات آغاز و احکام حقوقی برخورد با این تخلفات صادر و به اجرا درآمده است.
روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، امروز اعلام کرده است که در اجرای بند ۴ ابلاغیه ۲۲ خردادماه امسال در زمینه اقدامات میدانی نظارت و برخورد با تخلفات در برخی از پایانههای بار و مراکز فعالیت شرکتهای حمل و نقلی، تخلفات جدیدی شناسایی شده است.
براساس این خبر، گزارش عملکرد کمیسیونهای ویژه ماده ۱۲ در ۲۵ اداره کل استانی به ۷۲۷ پرونده تخلف رسیدگی شده است که از این تعداد ۲۱۰ پرونده تخلف شرکتهای حمل و نقل کالا، ۸۲ پرونده مربوط به حملو نقل مسافر و ۸۱ پرونده نیز در بخش ایمنی مورد بررسی قرار گرفت که بنا به تصمیمات اتخاذ شده، ۱۹۰ شرکت جریمه نقدی، ۴۳شرکت به تذکر کتبی محکوم و ۱۰۹ شرکت برائت و۱۲شرکت نیز لغو اعتبار پروانه شدند.
«عباسعلی بنیاسدی» مدیرکل دفتر حقوقی و تدوین مقررات سازمان راهداری و حملو نقل جادهای، تعداد کل پروندههای رسیدگی شده از ابتدای کمیسیون ویژه ماده ۱۲ رسیدگی به تخلفات شرکتها و مؤسسات حمل و نقل جادهای از ابتدای امسال تا پایان آبان ماه را تعداد۳هزار ۱۲۳پرونده تخلف اعلام کرده است.
وی گفته است: براساس آرای صادره از ابتدای تشکیل کمیسیون، ۱۳۶شرکت به لغو پروانه فعالیت ۱۵۹۸ شرکت به جریمه نقدی، ۴۹۷شرکت تذکر کتبی محکوم و برای ۸۹۲شرکت حکم برائت صادر شد.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=172951
false
true