اقتصادتهران: مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) آستارا از اختصاص ۳۵ میلیارد و ۹۷۰ میلیون ریال اعتبار برای اشتغالزایی به ۱۷۴ مددجوی تحت پوشش این نهاد در سال جاری خبر داد.
بهرام تسلی نیا روز پنجشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا گفت: از این اعتبار طی روزهای گذشته، ۲ میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال پرداخت و برای ۱۱ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد شد.
وی افزود: تا پایان سال جاری با این اعتبار برای ۱۷۴ مددجو در حوزه های پرورش دام و طیور، قارچ، زنبورداری، کیوی کاری، خیاطی، شیرینی پزی و حرفه های کم هزینه خانگی شغل ایجاد می شود.
۲ هزار و ۶۰۱ خانوار با چهار هزار و ۷۰۰ نفر جمعیت در آستارا تحت پوشش کمیته امداد امام (ره) هستند.
رئیس صندوق کارآفرینی امید آستارا با اعلام این مطلب گفت: از این میزان اعتبار در یک هفته گذشته، یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای طرح های اشتغال روستایی پرداخت و زمینه اشتغال هفت نفر فراهم شد.
بابک نوری افزود: تسهیلات اشتغال تا سقف یک میلیارد ریال پرداخت می شود و بیشتر متقاضیان با دریافت آن، کارگاه های گلیم بافی، خیاطی و واحدهای صنفی راه اندازی کرده اند.
دیدگاه ها بسته هستند.