true
اقتصادتهران: مسئول دوره های کار و آموزش پایدار (کوآپ) دانشگاه صنعتی امیرکبیر ضمن اشاره به استقبال صنایع از برگزاری دورههای کوآپ در این دانشگاه گفت: با توجه به استقبال صنایع، این دوره ها در دانشگاه نیز توسعه یافته به نحوی که در دوره اول این آموزشها، ۲ دانشکده شرکت داشتند،اما در دوره دوم که به تازگی آغاز شده است ۷ دانشکده مشارکت دارند.
به گزارش ایسنا، دکتر سید احسان میرصالحی با بیان این مطلب گفت: دوره کارشناسی کارورزانه یا کوآپ، ترکیبی از آموزش آکادمیک در دانشگاه و کار در صنعت بشمار می رود و چندین سال است که در دنیا به صورت موفقیت آمیز درحال برگزاری است.
وی با بیان اینکه در دوره کوآپ، دانشجو بخشی از زمان تحصیل خود را در صنعت می گذراند، افزود: تعمیق یادگیری و افزایش اثربخشی آموزش دانشگاهی با به کارگیری مفاهیم آموخته شده در عمل، ارتقاء توان اشتغالپذیری دانشجویان و بهبود موقعیتهای شغلی بلافاصله بعد از فراغت از تحصیل، ایجاد انگیزه در دانشجویان برای یادگیری دروس دانشگاهی در تعامل با واحدهای صنعتی، آمادهسازی دانشجویان برای حضور موثر در صنعت، افزایش ماندگاری و اثربخشی دانشجویان در داخل کشور، تفکیک بازههای تحصیل و کار دانشجویان با هدف پیشگیری از تأثیرات منفی متقابل و افزایش قدرت کارآفرینی دانشجویان از طریق کسب تجربه دنیای واقعی صنعت، از اهداف این طرح است.
مسئول دوره های کار و آموزش پایدار (کوآپ) دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: با برگزاری این دوره، بستری فراهم می شود تا صنایع نیز از پتانسیل دانشجویان با انگیزه و مستعد بهره مند شوند و فرصت یابند تا دانشجویان را ارزیابی نموده و پس از فراغت از تحصیل، کارآمدترین آنها را جذب کنند.
دکتر میرصالحی خاطرنشان کرد: از آغاز اجرای دوره کوآپ در کشور حدوداً دو سال می گذرد و دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز به عنوان یکی از دانشگاههای پیشرو در این حوزه، از سال ۹۹ اقدام به اجرای آن کرده است. تاکنون ۱۶ دانشکده اقدام به راه اندازی این دوره کرده اند که از این میان، ۱۰ دانشکده، موفق به مذاکره یا انعقاد تفاهم نامه با صنایع شده اند.
وی ادامه داد: در دوره دوم ما که از تابستان شروع شده است هفت دانشکده مهندسی کامپیوتر، صنایع، پلیمر و رنگ، هوافضا، مواد و متالورژی، معدن و نساجی رسماً مشارکت داشته اند و دانشجویان متقاضی را به صنایع معرفی نموده اند. در دوره اول کوآپ دانشگاه که از نیمسال دوم تحصیلی ۹۹-۱۴۰۰ آغاز شد نیز دو دانشکده مهندسی کامپیوتر و مهندسی صنایع، به عنوان دانشکده های پیشرو حضور داشتند.
دکتر میرصالحی خاطرنشان کرد: در دوره اول کوآپ ۱۰ دانشجو حضور داشتند و در دوره دوم با وجود محدودیت های ایجاد شده به دلیل شیوع ویروس کرونا، حدود ۲۰ دانشجو توسط صنایع پذیرفته شده اند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=222686
false
true