true
اقتصادتهران: در حالی که فضاسازی های هدفمند علیه کارگران خدوم و نیز مدیران شرکت هفت تپه شکل گرفته است، اعضای هیات مدیره هلدینگ آریاک در نشستی که هتل فردوسی تهران برگزار شد به شایعات پایان دادند و پاسخگوی سوالات خبرنگاران بودند.
به گزارش خبرنگار اقتصادتهران، رییس هلدینگ آریاک از پشتپردههای فساد مدیران دولتی در شرکت هفتتپه خبر داد و گفت: اکنون حقوق کارگران را به موقع پرداخت میکنیم اما با جوسازی هایی که انجام می دهند نمیگذارند کار کنیم.
احسان الله اسدبیگی رئیس هلدینگ آریاک در نشست خبری پیرامون مسائل شرکت نیشکر هفت تپه در پاسخ به پرسشی مبنی بر تضمین پرداخت به موقع حقوق کارگران، اظهار کرد: هفت تپه میدان تاخت و تاز سیاست شده و کارنامه آن در زمان مدیریت دولتی و پس از واگذاری به بخش خصوصی مشخص است، اسناد و مدارک کاری موجود است که به رویت حسابرسی میرسد و اگر اجازه دهند با آنچه که در اختیار ما است؛ کار تولید را پیش میبریم و حقوق کارگران مرتب و به موقع پرداخت میشود، همانطور که تاکنون هفت ماه حقوق معوق دوره مدیریت دولتی؛ پرداخت و به روز شده است.
وی افرود: طبق اسناد در دوره مدیریت دولتی شرکت هفت تپه حدود ۸۰۰ میلیون دلار ضرر انباشته داشته است و از بیت المال هزینه میشد، بانک مرکزی اسکناس چاپ میکرد و در اختیار هفت تپه قرار میداد. کارخانه ورشکسته ماده ۱۴۱ با قدمت ۶۰ ساله بوده و الان رجوع کنید ببینید برای هفت تپه چه اتفاقی افتاده است.
رئیس هلدینگ آریاک برخی از دستاوردهای هفت تپه را برشمرد و گفت: ایجاد کارخانههای رب گوجه ۱۵۰۰ با ظرفیت تولید ۱۵۰۰ تن، ام دی اف با ظرفیت ۱۵۰ هزار متر مکعب در سال، به روز رسانی کارخانه الکل و تولید روزانه ۱۰ تا ۱۵ هزار لیتر، تاکستان هفت تپه به منظور فعالیتهای متعدد وگلخانه ۲۰۰ هکتاری از جمله فعالیتهای مهم شرکت است.
اسدبیگی ادامه داد: ما نمی توانیم تضمین بدهیم که در آینده چه اتفاقهایی میافتد اگر اجازه دهند و کمک بدهند ما روالی را که در حدود ۵۰ سال گذشته در امر تولید و تجارت داشتیم اجرا میکنیم. ما نمیتوانیم فارغ از حوزه سیاسی فعالیت بکنیم با این وجود که در حوزه اقتصاد کار میکنیم و امکاناتی برای فعالیت ما وجود دارد با این وجود مسائلی خارج از توان ما ایجاد میشود، اگر به ما اجازه کار بدهند هچنان که حقوق کارگران را به روز کردیم به همین روال ادامه میدهیم.
وی در بخشی از سخنانش در واکنش به پرسشی مبنی بر پرداخت حقوق یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی به کارگران هفتتپه عنوان کرد: این موضوع ممکن نیست حداقل حقوقها هم اکنون حدود چهار و نیم میلیون تومان است که در مقایسه با پرداخت حقوق کارکنان در تهران حقوق کارگران هفت تپه خوب است، مدعی نیستیم که حقوق کارگران بالاست در مقایسه با پرداختها در پایتخت خوب است اگر اجازه دهند چرخ تولید بچرخد میتوانیم نیروهای جدید هم مشغول به کار کنیم.
اسدبیگی در پاسخ به سوال خبرنگاری که از او پرسید چه کسانی مانع فعالیت شما می شوند گفت: افرادی که منافع آنها قطع شده شایعه درست میکنند و اتهام میزنند و موارد نادرستی مطرح میکنند که به سادگی خلاف واقع بودن آن قابل اثبات است مانند آن که میگویند همسر من خواهر اسحاق جهانگیری است، اینها مواردی است که خوراک رسانههای بیگانه میشود و برای فردی که در کشورش در حال تولید است و اثر سوء میگذارد و وظیفه اصحاب رسانه است که خلاف واقع بودن این موارد را منعکس کنند.
رئیس هلدینگ آریاک یادآور شد: از ابتدای فعالیت کارنامه و مشخص است و با شایعه اینکه من نسبت فامیلی با کسی داشتم میخواهند القا کنند که به این واسطه هفت تپه را خریدهام، قطع به یقین منافع عده ای قطع شده است بدانید که وقتی هفت تپه در بخش دولتی باشد ایجاد رانت میکند و استخدام های بیربط صورت میگیرد مواردی است که بعد از خریداری هفت تپه متوجه آن شدیم پنج مورد پیدا کردیم که اجاره ۱۰ هکتار را یک هکتار حساب کردهاند ۱۰ هکتار اجاره دادهاند اما به حساب دولت یک هکتار واریز می شد.
اسد بیگی بااشاره به ۸۰۰ میلیون دلار بدهی شرکت هفت تپه که زمان واگذاری این شرکت به بخش خصوصی وجود داشت، گفت: شرکت هفت تپه و بیمه و بانکهای مختلف بدهی دارد، علت آن رد و بند با برخی عوامل دولتی بوده است و شاهد این بودیم که اجناسی را به ارزش هزار تومان خریداری کرده اما به ازای آن ۵۰ هزار تومان پول دریافت میکردند، ما هفتتپه را خریدیم و این مسائل را قطع کردیم. منافعشان به خطر افتاد. هر سخنی که میگویم مستند به مدارک است و خارج از آن نیست.
وی با اشاره به اینکه سابقه قریب به ۵۰ سال فعالیت در حوزه اقتصاد را دارد، بیان کرد: در هفت تپه دست ما را بستهاند وقتی وارد این شرکت شدیم صرفاً یک محصول شکر داشت آن هم از طریق واردات شکر زرد از خارج از کشور که تبدیل به شکر سفید میکردند اکثر تولیدات این شرکت اصلا تولید شکر نبوده است و ۲۲۰۰ نیروی مازاد در شرکت وجود داشت به این صورت که از زمان اقدام به واگذاری این شرکت به بخش خصوصی بدون ضابطه قانونی ۲۵۰۰ کارگر به کارگران هفت تپه اضافه کردند.
رئیس هلدینگ آریاک، کشت چغندر قند بلافاصله پس از برداشت نیشکر در ادامه این توالی را راه حل برون رفت از مشکلات شرکت هفت تپه دانست و افزود: کارشناسان وزارت جهاد کشاورزی هم این موضوع را تایید کردند و شرایط خوبی ایجاد می شد که نیروهای مازاد ما در این مسیر فعالیت کنند و تولید ما هم تا سه برابر افزایش مییافت و به حدود ۱۸۵۰ تن در روز میرسید ولی متاسفانه سیاست مانع شد. با مسائل قضایی که ایجاد کردند مانع ورود ۱۲۰۰ کانتینر ماشین الات به کارخانه شدند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=217248
false
true