پنجشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

ارائه خدمات درمانی و امدادی به ۱۰ هزار عزادار حسینی

۲۳ مهر, ۱۳۹۵ - ۰۳:۱۴

ارائه خدمات درمانی و امدادی به ۱۰ هزار عزادار حسینی

اقتصادتهران: رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با اشاره به ارائه خدمات امدادی و پزشکی به بیش از ۱۰ هزار نفر در روز عاشورا گفت: این خدمات با برپایی ۴۳۶پست موقت و سیار امدادی در سراسر کشور انجام شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، دکتر ناصر چرخساز با اعلام گزارش پایانی عملیات خدمات رسانی به عزاداران حسینی در تاسوعا و عاشورای حسینی، اظهارداشت: از ساعت ۸ صبح روز سه شنبه ۲۰ مهرماه  تا ساعت ۸ صبح امروز (۲۲مهرماه) از میان ۱۰ هزار و ۴۰۳ مراجعه کننده به پست های موقت و سیار جمعیت هلال احمر در سراسر کشور، ۸‌هزار و ۶۳۹ تن از خدمات پزشکی شامل تست قند خون و فشار خون بهره مند شدند.

وی به ارائه خدمات درمان سرپایی به ۲ هزار و ۴۶۱ تن از هموطنان اشاره کرد و یادآور شد: ۷۳ تن از هموطنان نیز برای ادامه روند درمان به وسیله آمبولانس به مراکز درمانی منتقل شدند.

رئیس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر با اشاره به  برپایی ۴۳۶ پست سیار و موقت جمعیت هلال احمر در سراسر کشور، تاکید کرد: ۶۹۳ تیم عملیاتی متشکل از ۳ هزار و ۷۶ امدادگر و نجاتگر به وسیله ۵۱۷ دستگاه خودروی عملیاتی و آمبولانس پ.وشش امدادی مراسم تاسوعا و عاشورای حسینی در سراسر کشور را عهده دار بودند

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها