اقتصادتهران: معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: افزون بر ۳۰ هزار میلیارد ریال برای جبران خسارت ناشی از سیل فروردین امسال به منظور بهسازی امور زیربنایی و زیرساختی روستاهای سیل زده کشور اختصاص یافت.
به گزارش ایرنا، محمد امید روز چهارشنبه در جریان سفر به روستاهای منطقه سیلاب و کلوار کهگیلویه و بویراحمد در جمع خبرنگاران تاکید کرد: عملیات ساخت و ساز و بهسازی حوزه های زیرساختی و زیربنایی خسارت دیده و همچنین منازل مسکونی در روستاهای سیل زده با مدیریت و نظارت دقیق ستاد فرماندهی بازسازی سیل در حال انجام است.
وی همچنین توجه ویژه دولت و شخص رئیس جمهوری برای توسعه پایدار و ایجاد اشتغال در روستاها را یادآور شد و گفت: سال گذشته یک و نیم میلیارد دلار با اجازه و دستور رهبر فرزانه انقلاب و تصویب مجلس نیز برای اشتغال روستاها اختصاص یافت.
امید یادآور شد: از سال گذشته تاکنون افزون بر ۸۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی از این محل در سطح روستاها جذب شده که رقمی حدود ۱۶۰هزار فرصت شغلی را به دنبال داشته است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری تاکید کرد: جذب این میزان تسهیلات اشتغالزایی از مجموع حدود ۱۸۰ هزار میلیارد ریال از منابع صندوق توسعه ملی و مشارکت بانک ها بوده است.
وی جذب این میزان تسهیلات در راستای ایجاد اشتغال پایدار، کمک به بهبود وضع معیشتی روستاییان و جلوگیری از مهاجرت آنها را مطلوب دانست و گفت: برخی از استان ها نیز درخواست اختصاص منابع بیشتر در این راستا دارند که دولت نیز استقبال کرده است.
امید گفت: کهگیلویه و بویراحمد یکی از استان های پیشرو با میزان بالای جذب تسهیلات اشتغالزایی روستایی و عشایری در کشور ظرف یک سال گذشته بوده است.
دیدگاه ها بسته هستند.